Μπάσκετ: Δεύτερη σερί νίκη ο Πανιώνιος

Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014 19:09
UPD:19:22
ICONPRESS/ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
A- A A+

Η αντεπίθεση του Πανιωνίου συνεχίζεται και με τη δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη τους, αυτή την φορά επί του Άρη με 71-65, οι «κυανέρυθροι» ατενίζουν το μέλλον τους στην Α1 με μεγαλύτερη αισιοδοξία, μετά την 8η αγωνιστική. 

Μετά από δύο σερί ήττες, εντός κι εκτός συνόρων, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις επιτυχίες. Έξι ημέρες μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό και τέσσερα 24ωρα μετά την απρόσμενη αποτυχία στην Πολωνία με τη Ζιέλονα Γκόρα, ο «δικέφαλος» του Βορρά επικράτησε στην Πυλαία του Πανελευσινιακού με 69-59. 

Απόντος του τραυματία, Χαραλαμπίδη, τα «κάστανα από την φωτιά» έβγαλαν οι Βον και Κάρτερ με 19 και 17 πόντους αντίστοιχα. Για την ομάδα του Θριάσιου ήταν η δεύτερη σερί ήττα.

«Ζεσταίνεται» ο Πανιώνιος. Για δεύτερο διαδοχικό ματς η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή έφυγε με το ροζ φύλο αγώνα, πάλι εντός έδρας, με 71-65 επί του Άρη. Μεγάλος πρωταγωνιστής των «κυανέρυθρων» ήταν ο Χάνκοκ που τελείωσε το ματς με 24 πόντους.

Έχοντας 5 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, η Κηφισιά πέρασε με «διπλό» από τα Τρίκαλα απέναντι στην τοπική ομάδα (89-96). Μαυροειδής (17), Τσαλδάρης (15), Ντούβνιακ (13), Ντέιβις (10), Μπάρλος (14) ήταν οι πρωταγωνιστές της ομάδας των βορείων προαστίων.

Το Ρέθυμνο απέδειξε γι' άλλη μια φορά ότι η εφετινή του πορεία μόνο τυχαία δεν είναι. Η ομάδα της Κρήτης επιβλήθηκε 88-81 του Απόλλωνα Πατρών, που παραμένει χωρίς νίκη μακριά από την αχαϊκή πρωτεύουσα. 

Ο Φαγιέ με 20 πόντους και ο Κάνσιλ με 17 ξεχώρισαν από το συγκρότημα του Θανάση Σκουρτόπουλου που πέτυχε την 5η νίκη του σε 8 παιχνίδια.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις