Βόλεϊ: Μεγαλειώδης πρόκριση Ολυμπιακού, σοκ για ΑΕΚ

Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014 06:30
ICONPRESS /ICONPRESS

Η ομάδα του Ολυμπιακού (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Πραγματοποιώντας εμφάνιση αντάξια συλλόγου επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού ανέτρεψε κάθε προγνωστικό το βράδυ της Τετάρτης, νίκησε στο Βέλγιο τη Γάνδη με 3-0 (25-19, 25-21, 25-18) καλύπτοντας την ήττα του πρώτου αγώνα και κατακτώντας και το «χρυσό σετ» (15-7) πήρε απίστευτη πρόκριση στις «16» του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας (CEV Cup).

Η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη καθήλωσε την αντίπαλό της, καθώς αυτή τη φορά είχε την ενίσχυση της Γιοβάνα Βέσοβιτς (15 πόντοι), που μαζί με την Ιβάνα Μπραμπόροβα (11) έκαναν σπουδαίο δίδυμο στις ακραίες, συνεπικουρούμενες από τη διαγώνια Λετίτσια Μποσκάτσι η οποία με 17 πόντους ήταν η πρώτη σκόρερ του αγώνα. Επόμενος αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» θα είναι η Γαλατασαράι.

Αντίθετα με τον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ διέψευσε τα προγνωστικά, δεν υπερασπίστηκε τη νίκη της με 3-0 στον πρώτο αγώνα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Τσάλεντζ Καπ Γυναικών χάνοντας στη Βοσνία από τη Γέντινστβο Μπρίτσκο με το ίδιο σκορ (25-23, 25-20, 25-12). Η Ένωση, που πλήρωσε το ότι δεν κατόρθωσε να σταματήσει την Αλεξάντρα Βίντοβιτς (27 πόντοι), παραδόθηκε αμαχητί στο «χρυσό σετ», το οποίο έχασε με 15-5! 

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις