Η ατζέντα της Παρασκευής

Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014 00:27
UPD:11:31
A- A A+

10:00 Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα συναντηθεί με τη Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος (Πλατεία Ελευθερίας 1).

11:00 Ο Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα συναντηθεί με τον Σύνδεσμο Συνταξιούχων Εφημεριδοπωλών – Υπαλλήλων Πρακτορείων Αθήνας και Περιχώρων. Η συνάντηση θα γίνει στην έδρα της Κ.Ε. στον Περισσό.

12:00 Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Κούρκουλας θα συναντηθεί, στο υπουργείο Εξωτερικών, με τον Πρέσβη της Ιρλανδίας στην Ελλάδα, κ. Noel Kilkenny.

13:30 Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.

Ο κ. Μητσοτάκης θα ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για θέματα της αρμοδιότητάς του.       

16:30 Ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης, θα μιλήσει στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής, στο πλαίσιο συνεδρίου με τίτλο «Η Δικτατορία των Συνταγματαρχών και η Αποκατάσταση της Δημοκρατίας» που διοργανώνει το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων, με αφορμή την επέτειο για τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την αποκατάσταση της δημοκρατίας.

  • Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος θα επισκεφθεί το Κιλκίς, συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Λεωνίδα Γρηγοράκο.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής:

17:30  Εγκαίνια λειτουργίας των χειρουργείων της τρίτης πτέρυγας του Νοσοκομείου Κιλκίς

18:45 Συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ. Δημήτριο

19:00 Ομιλία στο Κέντρο Νεότητας Γουμένισσας

  • Στη Σύρο θα βρεθεί σήμερα Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Νοεμβρίου ο Επικεφαλής του Ποταμιού.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο του νησιού Γιώργο Μαραγκό το απόγευμα της Παρασκευής και το πρωί του Σαββάτου με τον καθολικό επίσκοπο Σύρου π. Πέτρο Στεφάνου.

Στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου ο Σταύρος Θεοδωράκης θα βρεθεί στο αίθριο του Δημαρχείου, στην πλατεία Μιαούλη, όπου θα απαντήσει στις ερωτήσεις των κατοίκων της περιοχής, στους φίλους και εθελοντές του Ποταμιού.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή