Η ατζέντα της Πέμπτης

Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014 08:46
UPD:08:46
A- A A+

14:00 Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, θα δεχθεί τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Κωνσταντίνο Λουράντο και Ιωάννη Μακρυγιάννη.

  • στις 15.00 θα συναντηθεί με την κυρία Αριάννα Χάφινγκτον

18:30 – 21:30 Εκδήλωση – Συζήτηση της ΔΗΜΑΡ για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, στο EBEA, Ακαδημίας 7

10:00 Ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κώστας Σκρέκας θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στο 12ο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που διοργανώνεται στην Αθήνα από το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο (ξενοδοχείο Athens Ledra, λεωφόρος Συγγρού 115) και

  • Στις  20:00 μ.μ., στην εκδήλωση του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Αναπτύξεως, που διοργανώνεται στην Αθήνα (ξενοδοχείο Divani Caravel, λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου 2).     

11:00 Συνάντηση με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κ. Μητσοτάκη θα έχει ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. Γ. Πατούλης, το προεδρείο και οι επικεφαλής των παρατάξεων στο Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε.

11:00 Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κυριάκος Γεροντόπουλος, θα απευθύνει χαιρετισμό στην επίσημη παρουσίαση στην Ελλάδα του οικονομικού οργανισμού Pacific Alliance. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο «Γιάννος Κρανιδιώτης» του υπουργείου Εξωτερικών και διεξάγεται για πρώτη φορά στη χώρα μας. Ο Pacific Alliance είναι περιφερειακός οργανισμός ελεύθερου εμπορίου και αποτελείται από τις χώρες της Λατινικής Αμερικής Χιλή, Κολομβία, Μεξικό και Περού, ενώ μετέχουν ως παρατηρητές 32 χώρες από όλο τον κόσμο.  

Αργότερα μέσα στην ημέρα ο κ. Γεροντόπουλος, θα επισκεφθεί την Κύπρο. Ειδικότερα ο κ. Γεροντόπουλος, θα παραβρεθεί την Πέμπτη, στη Λευκωσία, στην πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εστίας της Ελλάδος στην Κύπρο, που αποτελεί παράρτημα του Ιδρύματος Ελληνικού Πολιτισμού.

Την Παρασκευή, ο υφυπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με τον υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κώστα Καδή. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί το στρατόπεδο της ΕΛ.ΔΥ.Κ στη Μαλούντα, όπου και θα καταθέσει στεφάνι με την ευκαιρία του εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή