Ο Κρις Χέμσγουορθ κέρδισε τον τίτλο του πιο σέξι άντρα στον κόσμο

Σύμφωνα με το περιοδικό «People»
Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014 14:03
UPD:14:08
A- A A+

Έπειτα από τους Μπράντλεϊ Κούπερ, Μπραντ Πιτ, Τζορτζ Κλούνεϊ, Άνταμ Λέβιν και Τσάνινγκ Τέιτουμ οι δείκτες του ρολογιού έδειξαν πως είναι η ώρα για τον ηθοποιό Κρις Χέμσγουορθ να ανακηρυχθεί ως ο πιο σέξι άνδρας στον κόσμο, σύμφωνα με το περιοδικό «People».

Ο 31χρονος Αυστραλός ηθοποιός, ο οποίος υποδύθηκε τον ήρωα της Marvel, Θορ, στην ομώνυμη ταινία, δήλωσε κολακευμένος από τον τίτλο που απέσπασε. «Κέρδισα το δικαίωμα να καυχιέμαι στο σπίτι για μερικές εβδομάδες» είπε, εμφανιζόμενος σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «The Jimmy Kimmel Live». Ο Κρις Χέμσγουορθ πρωταγωνίστησε, επίσης, στις ταινίες «Οι εκδικητές» και «Θορ 2», αλλά και ως Κιμ Χάιντ στην τηλεοπτική σειρά «Home and Away».

Η λίστα με τους 100 πιο σέξι άνδρες στον κόσμο ανακοινώθηκε στο συγκεκριμένο σόου, και ο Χέμσγουορθ εμφανίστηκε αρχικά με κρυμμένο το πρόσωπό του, απαντώντας σε ερωτήσεις του κοινού. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους γονείς του, για τα γονίδια που του χάρισαν.

Ο Αυστραλός ηθοποιός, που θα πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία των «Εκδικητών», είναι παντρεμένος με την Ισπανίδα ηθοποιό Έλσα Πατακί και είναι πατέρας τριών παιδιών. Τα αδέλφια του, Λίαμ και Λουκ, είναι επίσης ηθοποιοί.

Από το 1985, το περιοδικό «People» συνθέτει και δημοσιεύει την λίστα με τους 100 πιο σέξι εν ζωή άνδρες στον κόσμο.

naftemporiki.gr
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή