Σε απόσταση βολής ο Ρούνεϊ από τον Μπόμπι Τσάρλτον

Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014 00:16
UPD:00:28
EPA/ROBERT PERRY

Ο Γουέιν Ρούνεϊ πανηγυρίζει το γκολ του. Σήμερα ο Ρούνεϊ έφτασε στα 46 γκολ, τρία λιγότερα από τον θρύλο σερ Μπόμπι Τσάρλτον που σταμάτησε το 1970 στα 49 γκολ.

A- A A+

Ακάθεκτος συνεχίζει ο Γουέιν Ρούνεϊ με την Εθνική ομάδα της Αγγλίας και η ανάδειξή του σε πρώτο σκόρερ όλων των εποχών για τα «τρία λιοντάρια» είναι απλά θέμα χρόνου.

Μετά τις 100 διεθνείς συμμετοχές που συμπλήρωσε πριν από μερικές ημέρες εναντίον της Σλοβενίας, στην αναμέτρηση για τα προκριματικά του Euro 2016, ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος σημείωσε άλλα δύο τέρματα στην αποψινή φιλική νίκη επί της Σκωτίας στη Γλασκώβη με 3-1 (47΄, 85΄).

Έτσι ο Ρούνεϊ έφτασε στα 46, τρία λιγότερα από τον απόλυτο «μπόμπερ» στην ιστορία της αγγλικής Εθνικής ομάδας, τον θρύλο σερ Μπόμπι Τσάρλτον που σταμάτησε το 1970 στα 49 γκολ και δύο από τον Γκάρι Λίνεκερ που ακολουθεί, ενώ άφησε πια πίσω τον Τζίμι Γκριβς (44), με τον οποίο μοιραζόταν την τρίτη θέση ως απόψε.

Για την ιστορία, η ομάδα του Ρόϊ Χότζσον είχε ανοίξει το σκορ με τον Τσάμπερλεϊν στο 32ο λεπτό, ενώ για τους γηπεδούχους είχε μειώσει στο 83΄ ο Ρόμπερτσον

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις