Τένις: Ο Τζόκοβιτς την «κούπα» χωρίς αγώνα στο World Tour Finals

Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014 20:04
UPD:20:33
EPA/ANDY RAIN

Πολύ απλά ο Σέρβος σούπερ σταρ δεν είχε αντίπαλο στον αποψινό τελικό, αφού ο άλλος «μεγάλος» του παγκόσμιου τένις, ο Ρότζερ Φέντερερ, δεν κατέστη δυνατόν να συμμετάσχει στον τελικό του Λονδίνου, που θα ξεκινούσε στις 22:00, λόγω τραυματισμού.

A- A A+

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατάκτησε για τρίτη συνεχή φορά τον τίτλο World Tour Finals στο Λονδίνο, φέτος μάλιστα πιο εύκολα από κάθε άλλη φορά.

Πως συνέβη αυτό; Πολύ απλά ο Σέρβος σούπερ σταρ δεν είχε αντίπαλο στον αποψινό τελικό, αφού ο άλλος «μεγάλος» του παγκόσμιου τένις, ο Ρότζερ Φέντερερ, δεν κατέστη δυνατόν να συμμετάσχει στον τελικό του Λονδίνου, που θα ξεκινούσε στις 22:00, λόγω τραυματισμού.

Ο Ελβετός άσσος, νούμερο 2 στην παγκόσμια κατάταξη πίσω από τον Τζόκοβιτς, απέσυρε τη συμμετοχή του επικαλούμενος πρόβλημα στην πλάτη, που αποκόμισε μετά την υπερπροσπάθεια στον ημιτελικό απέναντι στον συμπατριώτη του Στάνισλας Βαβρίνκα.

«Είμαι πολύ λυπημένος που ανακοινώνω πως δεν μπορώ να αγωνιστώ στον τελικό με τον Νόβακ. Χτύπησα στην πλάτη χθες, στο παιχνίδι με τον Στα. Είμαι πολύ απογοητευμένος και ελπίζω σύντομα να το ξεπεράσω» δήλωσε ο Φέντερερ.

«Ήταν πραγματικά μια πολύ δύσκολη απόφαση, επειδή μου αρέσει πολύ να αγωνίζομαι στο Λονδίνο κι αυτό το τουρνουά είναι ανέκαθεν από τα καλύτερα στην καριέρα μου. Δυστυχώς το πρόβλημά μου τώρα δεν μου επιτρέπει να αγωνιστώ. Ελπίζω πως υποστηρικτές και μη κατανοούν την απόφασή μου» συμπλήρωσε. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις