Αλ. Μωραϊτάκης: Θα εκπροσωπήσω επάξια την αγορά

Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014 22:11
UPD:22:23
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
A- A A+

Τη υπόσχεση ότι θα εκπροσωπήσει επάξια επάξια την αγορά και όλους όσοι απασχολούνται σε αυτήν, είτε ως εργαζόμενοι, είτε ως στελέχη, είτε ως επιχειρηματίες, έδωσε με ανακοίνωσή του ο βουλευτής της Ν.Δ. και πρόεδρος του Συνδέσμου Μελών Χρηματιστηρίων Αθηνών (ΣΜΕΧΑ), Αλέξανδρος Μωραϊτάκης, ο οποίος αντικατέστησε τον Ανδρέα Ψυχάρη.

Επίσης  διαβεβαίωσε τους επενδυτές, ομολογιούχους,τους ζημιωθέντες της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και όλους όσους αδικήθηκαν, ότι  θα τύχουν κάθε προσπάθειας αποκατάστασης της αδικίας που τους προκλήθηκε.

Τέλος ο κ. Μωραϊτάκης επισημαίνει ότι θα συνεργαστεί με όλους τους υπουργούς και τους φορείς «για να έρθει η ανάπτυξη στον τόπο μας με μέτρα που δεν έχουν δημοσιονομικό κόστος και να γίνει η Ελλάδα διεθνές κέντρο παροχής υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας».

Σημειώνεται ότι ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Ψυχάρης,  παραιτήθηκε την Παρασκευή κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την εξαίρεση του ΕΝΦΙΑ από τις 100 δόσεις.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε άφησε αιχμές για τη λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν εισήλθα για πρώτη φορά στη Βουλή τον Μάιο του 2012 πίστευα ότι εντάσσομαι σε μια ομάδα πολιτικών στελεχών που μπορούν να συζητούν για τα προβλήματα της χώρας με σεβασμό του ενός προς τον άλλο και που εργάζονται από κοινού για τη σταθεροποίηση και την ανάπτυξη της χώρας. Έπειτα από δυόμισι χρόνια διαπίστωσα ότι είμαι απλώς ρομαντικός».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή