Γ.Σαρρής: «Ακόμη κι ο Χιου Ντάλας δέχτηκε απειλές»

Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014 21:42
UPD:21:43
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ανέφερε: «Αυτή ήταν η πέμπτη απόπειρα ανθρωποκτονίας το τελευταίο διάστημα. Τα χτυπήματα στον κύριο Ζωγράφο ήταν πάρα πολλά και σοβαρά. Ήταν μονόδρομος για την ΕΠΟ αυτή η απόφαση (σ.σ. να μπλοκάρει τη διεξαγωγή των εθνικών πρωταθλημάτων) (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Με δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση λίγο πριν την έναρξη του αγώνα της εθνικής ομάδας με τα Νησιά Φερόε, ο Γιώργος Σαρρής αποκάλυψε ότι ακόμη και ο Χιου Ντάλας έχει δεχτεί απειλές!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ανέφερε: «Αυτή ήταν η πέμπτη απόπειρα ανθρωποκτονίας το τελευταίο διάστημα. Τα χτυπήματα στον κύριο Ζωγράφο ήταν πάρα πολλά και σοβαρά. Ήταν μονόδρομος για την ΕΠΟ αυτή η απόφαση (σ.σ. να μπλοκάρει τη διεξαγωγή των εθνικών πρωταθλημάτων).

Δεν μας ζήτησαν οι διαιτητές να το πράξουμε. Δεν πάει άλλο, έφτασε η στιγμή όλοι οι αρμόδιοι να λάβουμε μέτρα για να σταματήσει αυτός ο πόλεμος. Για να μην θρηνήσουμε νεκρούς. Όταν στοχοποιούνται κάποιοι μέσα από δηλώσεις παραγώντων, κανάλια και εφημερίδες, μοιραία θα έχουμε αυτά τα αποτελέσματα. Οι ίδιοι που επενδύουν στο ποδόσφαιρο πρέπει να το δουν στην πραγματική του διάσταση και όχι όπως το βλέπουμε στην Ελλάδα.

Είδα πριν από λίγο τον Χιου Ντάλας, είναι θορυβημένος. Έχει δεχθεί και αυτός απειλές. Εξέφρασε τον προβληματισμό του για τον αν θα συνεχίσει. Εφτασε η στιγμή να καθίσουμε όλοι σοβαρά και να φτιάξουμε την περιρρέουσα ατμόσφαιρα του ποδοσφαίρου για να μην θρηνήσουμε θύματα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις