Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 23 Απριλίου 2004 07:00
A- A A+

Λίγες νεφώσεις, που στα ηπειρωτικά το απόγευμα θα αυξηθούν και στα βόρεια είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές, κυρίως στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, προβλέπει για σήμερα Παρασκευή, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά μέτριοι και στο Αιγαίο τοπικά ισχυροί. Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.

Αναλυτική Πρόγνωση,

* Μακεδονία, Θράκη : Λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της ¨Ανατολικής Μακεδονίας και τη Θράκη. ¶νεμοι βόρειοι ασθενείς και στα ανατολικά μέτριοι. Θερμοκρασία από 4 έως 20 βαθμούς.

* Δυτική Ελλάδα : Γενικά αίθριος καιρός, αλλά το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. ¶νεμοι ασθενείς. Θερμοκρασία από 7 έως 21 βαθμούς.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος : Γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. ¶νεμοι βόρειοι μέτριοι και πρόσκαιρα στα ανατολικά έως ισχυροί. Θερμοκρασία από 7 έως 20 βαθμούς.

* Κυκλάδες, Κρήτη : Γενικά αίθριος καιρός. ¶νεμοι βόρειοι μέτριοι και τοπικά έως ισχυροί. Θερμοκρασία από 11 έως 19 βαθμούς.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα : Γενικά αίθριος καιρός. ¶νεμοι βόρειοι μέτριοι και στα Δωδεκάνησα τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία από 12 έως 19 βαθμούς.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται αίθριος και μόνο το απόγευμα στα βόρεια και τα ανατολικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αίθριος καιρός, αλλά το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς.

Για αύριο Σάββατο προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στο Νότιο Αιγαίο δυτικοί βορειοεδυτικοί μέτριοι. Το βράδυ στα νότια πελάγη θα επικρατήσουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί άνεμοι μέτριοι μέχρι ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή