Πέτγουεϊ: «Μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα»

Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014 11:19
UPD:11:45
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟ
A- A A+

Ακόμη καλύτερο μπάσκετ μπορεί να παίξει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με το Μπρεντ Πέτγουεϊ.

Κατά γενική ομολογία οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την καλύτερη τους εφετινή εμφάνιση στο χθεσινοβραδινό ματς με τη Γαλατασαράι, στο ΣΕΦ, ωστόσο, ο Αμερικανός φόργουορντ με δηλώσεις του στο sport-fm.gr τόνισε η ομάδα του μπορεί να αποδώσει ακόμη καλύτερα στη συνέχεια.

«Μέχρι τώρα ήταν η πιο ολοκληρωμένη εμφάνισή μας. Ήμασταν πολύ καλοί σε άμυνα και επίθεση και καταφέραμε να τελειώσουμε πολύ δυνατά τον αγώνα, με μεγάλη διαφορά», τόνισε ο παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος απέδωσε το μεγαλύτερο μερίδιο της νίκης στην εξαιρετική άμυνα:

«Από την άμυνα αρχίζουν όλα στην ομάδα, πλέον. Ο νέος προπονητής έκανε κάποιες αλλαγές στο συγκεκριμένο κομμάτι του παιχνιδιού. Προσπαθούμε να παίξουμε επιθετική άμυνα, πιέζουμε πολύ πάνω στην μπάλα και θέλουμε να κάνουμε κλεψίματα και κοψίματα. Έχουμε γρήγορους παίκτες και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό».

Για το 5Χ5 στο ξεκίνημα της Ευρωλίγκας, ο Πετγουέι σχολίασε: «Σίγουρα είμαστε ικανοποιημένοι για το αήττητο που έχουμε εως τώρα, αλλά κάθε χρονιά δεν είναι ίδια. Σημασία έχει πώς θα είμαστε όταν θα έρθουν τα δυσκολότερα και πιο κρίσιμα παιχνίδια. Στόχος μας είναι να νικάμε σε όλα».

Σε ερώτηση που του τέθηκε για το που μπορεί να φτάσει εφέτος ο Ολυμπιακός, ο...ιπτάμενος Αμερικανός τόνισε: «Έχουμε τρεις σημαντικές απουσίες (σ.σ. Πρίντεζης, Λοτζέσκι, Παπαπέτρου), ήρθε και νέος προπονητής. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσο πιο ισχυρή θα εμφανιστεί η ομάδα μόλις επιστρέψουν οι συμπαίκτες μου, αλλά κι όταν αφομοιώσουμε καλύτερα αυτά που μας ζητάει ο προπονητής. Προσωπικά θεωρώ πως έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις