Η ατζέντα της Παρασκευής

Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014 09:56
UPD:09:56
A- A A+

10:30 Ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης, ο υφυπουργός κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ο διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Θόδωρος Αμπατζόγλου, ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας κ. Κώστας Αγοραστός και ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας κ. Γιώργος Πατούλης θα παρουσιάσουν από κοινού το νέο πρόγραμμα «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα 2014-2015» (υπουργείο Εργασίας, Σταδίου 29).

Συντονιστική σύσκεψη στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας με αντικείμενα:

  • την ετοιμότητα φορέων χειμερινής συντήρησης για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων από χιονοπτώσεις και παγετό στα ολοκληρωμένα τμήματα αυτοκινητοδρόμων και στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Περιφέρεια Αττικής εν όψει της χειμερινής περιόδου 2014-2015
  • τη συνεργασία των φορέων στην από κοινού αντιμετώπιση προβλημάτων από χιονοπτώσεις και παγετό στο οδικό δίκτυο, για την αποφυγή καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Στη σύσκεψη, η οποία θα πραγματοποιηθεί υπό το συντονισμό του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Σεραφείμ Τσόκα, θα συμμετέχουν εκπρόσωποι φορέων χειμερινής συντήρησης στα ολοκληρωμένα τμήματα αυτοκινητοδρόμων, στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Περιφέρεια Αττικής, καθώς και φορέων που εμπλέκονται σε δράσεις αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών από χιονοπτώσεις και παγετό στο οδικό δίκτυο (ΕΛ.ΑΣ, Π.Σ., ΕΚΑΒ, κλπ)

  • Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο 15/11 τη Μαδρίτη, και την Κυριακή 16/11 την Φλωρεντία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παρασκευή 14/11, Μαδρίτη

Συνάντηση με την ηγεσία της Ενωμένης Αριστεράς στις 15.00

Σάββατο 15/11, Μαδρίτη

Ομιλία ως επίτιμος προσκεκλημένος στο Ιδρυτικό συνέδριο του Podemos, στις 11.00

Κυριακή 16/11, Φλωρεντία

Ομιλία στο συνέδριο του Transform Europe!, «Η νεοφιλελεύθερη ατζέντα και η ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία», και συγκεκριμένα στον θεματικό κύκλο «Η Ευρώπη, η λιτότητα, η Τρόικα, η κρίση της σοσιαλδημοκρατίας και η σχέση με τα συνδικάτα», στις 16:00.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή