Αμπιντάλ: Δεν σταματάω το ποδόσφαιρο

Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014 20:08
UPD:20:10
REUTERS/ALKIS KONSTANTINIDIS

Ο Γάλλος διεθνής αμυντικός ταξίδεψε σήμερα στη Βαρκελώνη με άδεια από την ομάδα του, καθώς στην πόλη της Καταλωνίας ζει μόνιμα η οικογένειά του (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Ο Ερίκ Αμπιντάλ αρνήθηκε γι΄ άλλη μια φορά ότι αποσύρεται από το ποδόσφαιρο τον Ιανουάριο και εγκαταλείπει τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο για να ενταχθεί στην Μπαρτσελόνα και να αναλάβει θέση στα τμήματα υποδομής της.

Ο Γάλλος διεθνής αμυντικός ταξίδεψε σήμερα στη Βαρκελώνη με άδεια από την ομάδα του, καθώς στην πόλη της Καταλωνίας ζει μόνιμα η οικογένειά του.

Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της ισπανικής πόλης ρωτήθηκε από εκπρόσωπους του Τύπου που βρέθηκαν εκεί για το ποιες θα είναι οι αποφάσεις που αφορούν το άμεσο μέλλον του.

«Βρίσκομαι στη Βαρκελόνη καθώς όπως όλοι ξέρετε εδώ έχω το σπίτι μου. Είναι πολύ ενοχλητικό αυτό που συμβαίνει. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με την Μπαρτσελόνα, ενώ δεν είναι αλήθεια ούτε ότι θα αποσυρθώ από την ενεργό δράση» απάντησε ο Αμπιντάλ.

Οι εξηγήσεις του, πάντως, δεν φαίνεται να κάμπτουν τα ιβηρικά ΜΜΕ, τα οποία εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι σε μερικές εβδομάδες ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα βάλει τους τίτλους τέλους στην καριέρα του. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις