Το «Μυστικό» της Αριστέας Μπούτου στο θέατρο Broadway

Α. Μπούτου: «όσοι αγαπούν, ούτε απατούν, ούτε απαιτούν, ούτε επαιτούν»
Σάββατο, 15 Νοεμβρίου 2014 09:05

Το έργο  αναφέρεται στη ζωή και τη σχέση των ζευγαριών που κρύβει ένοχα πάθη και μυστικά που ο χρόνος τα είχε κρύψει στη σιωπή του για μεγάλο διάστημα.

A- A A+

Η παράσταση «Μυστικό», βασισμένη στο βραβευμένο βιβλίο «Απολογισμός» της Αριστέας Μπούτου, παρουσιάζεται στο θέατρο Βroadway, σε μια εμπνευσμένη σκηνοθεσία του έμπειρου Βασίλη Πλατάκη.

Το έργο  αναφέρεται στη ζωή και τη σχέση των ζευγαριών που κρύβει ένοχα πάθη και μυστικά που ο χρόνος τα είχε κρύψει στη σιωπή του για μεγάλο διάστημα. Όμως, η αλήθεια κάποτε θα φωτίσει την αθέατη πλευρά της ζωής τους. Έτσι θα προκύψουν συγκρούσεις και έντονες συγκινήσεις που θα διδάξουν πολλά για την αξία και τη δύναμη της αλήθειας.

Η Αριστέα Μπούτου.

Α. Μπούτου: «όσοι αγαπούν, ούτε απατούν, ούτε απαιτούν, ούτε επαιτούν»

«Με απασχολούσαν πάντα και στα βιβλία μου και στη ζωή μου, οι ανθρώπινες σχέσεις, οι συγκρούσεις και οι συγκλίσεις, με γοήτευε να ερευνώ  ψυχές και συμπεριφορές ανθρώπων, πριν και μετά τον έρωτα, να παρατηρώ  αντιδράσεις και  επιλογές, μπροστά σε διλήμματα ή προκλήσεις. Ήξερα βέβαια, ότι κάνοντας απιστίες, η γυναίκα ψάχνει κάτι καλύτερο, ενώ ο άντρας κάτι καινούριο. Γνώριζα και εφάρμοζα πάντα, την παλιά σοφή οδηγία, πως “όσοι αγαπούν, ούτε απατούν, ούτε απαιτούν, ούτε επαιτούν”. Στα γραφτά, όλα φαίνονται εύκολα, στη ζωή όμως τα πράγματα δυσκολεύουν. Αγαπώ πολύ αυτό το έργο μου, γιατί νομίζω, μιλάει ουσιαστικά για αγάπη και ανιδιοτελή προσφορά. Με νοιάζουν πολύ και τα δύο. Όλους πρέπει να μας νοιάζουν», αναφέρει για το έργο η Αριστέα Μπούτου.

Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: Σπύρος Φωκάς, Μανώλης Δεστούνης, Ιλιάς Λαμπρίδου, Χρήστος Φωτίδης, Νίνα Ακτύπη, Ελευθερία Πατρικαρέα, Κατερίνα Ροδίτη.  Στο βιολί, η διάσημη βιολονίστρια από τη Μολδαβία, Lilian Sprincean. Σκηνικά: Σάββας Πασχαλίδης, κουστούμια: Νίκος - Τάκης, χορογραφίες: Δημήτρης Παπάζογλου.

Μανώλης Δεστούνης, Σπύρος Φωκάς.

Πληροφορίες
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Παρασκευή 8.00 μ.μ., Σάββατο 9:00 μ.μ., Κυριακή 7:00 μ.μ.. Διάρκεια: 1 ώρα και 40 λεπτά μαζί με το διάλειμμα. Τιμές εισιτηρίων: κανονικό: 16 ευρώ, φοιτητικό, ανέργων, άνω των 65 ετών: 10 ευρώ. Ώρες Ταμείου: Από Τετάρτη έως Κυριακή 10 π.μ. - 1.00 μ.μ και 5.00 μ.μ. - 10.00 μ.μ., τηλ. 210 - 8620231.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV