Τζιόλης: Να διατηρήσουμε την Εθνική ομάδα σε υψηλό επίπεδο

Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014 14:46
UPD:14:54
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡ

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης παραδέχθηκε ότι «αυτό που ζούμε τους τελευταίους 2-3 μήνες έχει να το ζήσει πολλά χρόνια η Εθνική, δηλαδή να είναι μακριά από νίκες για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

A- A A+

Στην επιτακτική ανάγκη η Εθνική ομάδα να δουλέψει περισσότερο για να παρουσιάσει ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και να αρχίσει να συλλέγει επιτέλους βαθμούς στον 6ο προκριματικό όμιλο του Euro 2016, αρχής γενομένης από τη συνάντηση της Παρασκευής με τα Νησιά Φερόε, εστίασαν στις δηλώσεις τους οι διεθνείς που φιλοξενήθηκαν σε εκδήλωση εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, εκ των χορηγών του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης παραδέχθηκε ότι «αυτό που ζούμε τους τελευταίους 2-3 μήνες έχει να το ζήσει πολλά χρόνια η Εθνική, δηλαδή να είναι μακριά από νίκες για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Σιγά σιγά πρέπει να ξαναχτίσουμε την αυτοπεποίθησή μας και να μπούμε σε ένα δρόμο νικών και επιτυχιών για να ξεχάσουμε το περασμένο διάστημα. Αυτό θα έρθει μόνο με καλή απόδοση και νίκες».

Ο μέσος του ΠΑΟΚ πρόσθεσε επίσης πως «μια νίκη δεν λέει τίποτα, πρέπει να έρθει σερί νικών για να διορθώσουμε τα λάθη που έγιναν στα προηγούμενα παιχνίδια κι αυτό είμαστε όλοι έτοιμοι να κάνουμε. Πρόκειται για μεταβατική περίοδο: ένας νέος προπονητής, πολλά νέα πρόσωπα αναφορικά με τους παίκτες, αλλά είναι υποχρέωση όλων να διατηρηθεί η ομάδα στο υψηλό επίπεδο που βρίσκεται τα τελευταία 12 χρόνια».

Όσο για πως μπορεί να γίνει αυτό; «Πρέπει να βρούμε τον τρόπο όλοι όσοι είναι υπεύθυνοι, προπονητής, παίκτες και όσοι ασχολούνται γενικά με την Εθνική να διατηρήσουμε την ομάδα σε αυτό το υψηλό επίπεδο, γιατί θεωρώ ότι είναι από τα λίγα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο που αξίζει της προσοχής όλων όσων ασχολούνται με αυτό».

Από την πλευρά του, ο πολύπειρος Φάνης Γκέκας υπογράμμισε πως «είναι ένας αγώνας που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα τελειώνεις πολύ νωρίς για να μην έχεις το άγχος στη συνέχεια. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα που έχουμε κάνει στα προηγούμενα ματς, έτσι ώστε να επανέλθει η ομάδα στις επιτυχίες αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Παρασκευής».

Ο Στέφανος Καπίνο επισήμανε ότι «είναι μια μεταβατική περίοδος, ωστόσο αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι να φέρουμε την  Εθνική εκεί που έχουμε συνηθίσει κι εμείς και ο κόσμος να τη βλέπουμε και για αυτό θα χρειαστεί πολύ δουλειά ξεκινώντας από την Παρασκευή με ένα θετικό αποτέλεσμα και πιστεύω ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τους».

Ο Χάρης Μαυρίας δήλωσε πως «η ομάδα πρέπει να δείξει τον καλό της εαυτό. Ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, έχουμε ένα δύσκολο στόχο διότι τα πρώτα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που θέλαμε αλλά η Εθνική είναι για τα δύσκολα και το έχει αποδείξει. Πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά και με συγκέντρωση μπορούμε να φτάσουμε εκεί που αρμόζει στην Εθνική».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις