Ο Μάτα λύτρωσε τη Γιουνάιτεντ

Σάββατο, 08 Νοεμβρίου 2014 19:57
UPD:20:05
REUTERS/ANDREW YATES
A- A A+

Ένα γκολ του Χουάν Μάτα στο 67ο λεπτό λύτρωσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χαρίζοντας στους «κόκκινους διάβολους» ένα πολύτιμο τρίποντο, που επέτρεψε στο συγκρότημα του Λουίς Φαν Γκάαλ να παραμείνει σε επαφή με την επαφή με την Πέμπτη και τέταρτη θέση

Ο Ισπανός διεθνής μεσοεπιθετικός είχε περάσει στον αγώνα στο 63΄ αντί του Γιανουζάι, για να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα τέσσερα λεπτά αργότερα και να δώσει μια σημαντική νίκη στην ομάδα του που πασχίζει να παραμείνει κοντά στους προπορεθυόμενους.

Σταθερά δεύτερη και άμεση διώκτης της Τσέλσι παραμένει η Σαουθάμπτον, που με τον Λονγκ να σκοράρει δύο γκολ προς το τέλος του αγώνα (76΄, 80΄) νίκησε τη Λέστερ με 2-0 κι έφτασε στους 25 βαθμούς.

Η Γουέστ Χαμ δεν κατόρθωσε να κάμψει την αντίσταση της Άστον Βίλα, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 και τους «χωριάτες» να παίρνουν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα ύστερα από έξι συνεχείς ήττες.

Πολύτιμη νίκη πήρε η ουραγός της Πρέμιερ Λιγκ, Μπέρνλι, που με τέρμα του Μπαρνς στο 50΄ νίκησε τη Χαλ 1-0 και παρέμεινε «ζωντανή» στη διεκδίκηση της παραμονής.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις