Γερμανία: «Περίπατο» στην Φρανκφούρτη η Μπάγερν

Σάββατο, 08 Νοεμβρίου 2014 18:25
UPD:18:33
REUTERS/KAI PFAFFENBACH
A- A A+

Με τον Τόμας Μίλερ να πετυχαίνει χατ τρικ η Μπάγερν έκανε...προπόνηση στην Φρανκφούρτη όπου συνέτριψε την Αϊντραχτ με 4-0, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της μπουντεσλίγκα.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα πάει να μετατρέψει σε περίπατο και το εφετινό πρωτάθλημα, καθώς με το νέο «τρίποντο» που πέτυχε ξέφυγε με 7 βαθμούς από τις Βόλφσμπουργκ και Γκλάντμπαχ που παίζουν αύριο. Το τέταρτο γκολ των Βαυαρών πέτυχε ο Σακίρι.

Το ματς της αγωνιστικής έγινε στο Χοφενχάιμ, όπου η τοπική ομάδα προηγήθηκε, αλλά στη συνέχεια δέχτηκε τρία γκολ από την Κολονία (1-3). Δεν το έβαλαν κάτω οι γηπεδούχοι και με δύο τέρματα του Φιρμίνο ισοφάρισαν (3-3), αλλά τελευταίος «μίλησε» ο Ολκόφσκι και με το γκολ που πέτυχε στο 83΄ χάρισε το σπουδαίο «διπλό» στους φιλοξενούμενους.

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Φράιμπουργκ, που επιβλήθηκε 2-0 στην έδρα της επί της Σάλκε, χάρις στα τέρματα των Γκέντερ (22΄) και Σμιντ (68΄).

Στη μέση του πίνακα βρίσκεται η Αουγκσμπουργκ μετά το 3-0 επί της Πάντερμπορν, με τα δύο γκολ του Βέρνερ κι άλλο ένα από τον Μπράκερ. Τέλος, στο 0-0 έμειναν, Λεβερκούζεν και Μάιντς στη «Μπάι Αρίνα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις