Σ. Βούλτεψη: Να ζητήσει συγνώμη ο ΣΥΡΙΖΑ για τα περί εξαγοράς βουλευτών

Παρασκευή, 07 Νοεμβρίου 2014 18:48
UPD:19:26
EUROKINISSI/ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
«Η σημερινή απόφαση του εισαγγελέα Εφετών αποτελεί άλλο ένα χαστούκι για τους κατ’ επάγγελμα λασπολόγους του ΣΥΡΙΖΑ». δήλωσε η Σοφία Βούλτεψη.
A- A A+

Σκληρή γλώσσα κατά του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη με αφορμή το γεγονός τέθηκε στο αρχείο η δικογραφία για τα περί χρηματισμού βουλευτών εν όψει της προεδρικής εκλογής τον Φεβρουράριο.

«Η σημερινή απόφαση του εισαγγελέα Εφετών αποτελεί άλλο ένα χαστούκι για τους κατ’ επάγγελμα λασπολόγους του ΣΥΡΙΖΑ, που με αθλιότητες επεχείρησαν να δηλητηριάσουν το πολιτικό κλίμα της χώρας και να χειραγωγήσουν βουλευτές εν όψει της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας» τονίζει η κ. Βούλτεψη στην ανακοίνωσή της.

Σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο, «οι δήθεν καταγγελίες του κ. Σκουρλέτη και της παρέας του αποδείχθηκαν ψέματα και συκοφαντίες και αποτελούν δείγμα αποκρουστικής πολιτικής συμπεριφοράς».

Το ελάχιστο που έχει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο αρχηγός του, προσθέτει η κ. Βούλτεψη, είναι να ζητήσει συγγνώμη από τη Βουλή και τον ελληνικό λαό.

Άμεση ήταν η απάντηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που σχολίασε ότι «η υποκρισία και το θράσος περισσεύουν στην κυβέρνηση».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή