Ευρωλίγκα: Για την 3η νίκη ο Παναθηναϊκός με Αρμάνι Μιλάνο

Παρασκευή, 07 Νοεμβρίου 2014 09:00
UPD:09:07
EUROKINISSI/ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Η ελληνική ομάδα θα προσπαθήσει να περιορίσει τους Σάμιουες, Κλέιζα και Τζεντίλε κι από κει και πέρα ελπίζει ότι η ευστοχία που είχε πριν από επτά ημέρες έξω από τη γραμμή των 6.75μ θα συνεχιστεί και απόψε.

A- A A+

Την τρίτη του νίκη στην Ευρωλίγκα και 3η εντός έδρας θα διεκδικήσει απόψε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο (21:45) στο κλειστό του ΟΑΚΑ, για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου της διοργάνωσης.

Ο Τζέιμς Γκιστ στις δηλώσεις που έκανε ενόψει του αγώνα με τους Ιταλούς παραδέχθηκε ότι «δεν θα είναι κάθε ματς όπως αυτό με την Φενερμπαχτσέ», ωστόσο, οι «πράσινοι» με...οδηγό την εξαιρετική εμφάνιση της περασμένης εβδομάδας απέναντι στους Τούρκους θα επιδιώξουν να διατηρήσουν το απόλυτο που έχουν έως τώρα στην έδρα τους.

Η Αρμάνι πέτυχε την πρώτη της νίκη την περασμένη αγωνιστική και δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Η ελληνική ομάδα θα προσπαθήσει να περιορίσει τους Σάμιουες, Κλέιζα και Τζεντίλε κι από κει και πέρα ελπίζει ότι η ευστοχία που είχε πριν από επτά ημέρες έξω από τη γραμμή των 6.75μ θα συνεχιστεί και απόψε.

Στη διάθεση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς για το σημερινό παιχνίδι έχει τεθεί και ο Νίκος Παππάς, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο πόδι. Απόντες θα είναι οι ΝτεΜάρκους Νέλσον και Γιώργος Διαμαντάκος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις