Βεργέτης: Δεν τελείωσαν όλα

Πέμπτη, 06 Νοεμβρίου 2014 23:43
UPD:23:47
ICONPRESS/ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να έχασε σε δύο συνεχείς αγώνες από την Τότεναμ στο Γιουρόπα Λιγκ, όμως ο προπονητής του αρκαδικού συλλόγου θεωρεί πως η ομάδα του μόνο κερδισμένη βγήκε από τη διπλή αναμέτρηση απέναντι σε έναν αντίπαλο «παγκόσμιας κλάσης», όπως τον χαρακτήρισε, καθώς πλούτισε σε αγωνιστικές παραστάσεις και εμπειρία.

«Σήμερα είχαμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι παγκόσμιας κλάσης. Δίνω θετικό πρόσημο στους παίκτες μας που ανταπεξήλθαν στις απαιτήσεις αυτής της αναμέτρησης. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή οργάνωση, η Τότεναμ είχε την κατοχή, δεν πήραμε πολύ την μπάλα. Δυστυχώς δεχτήκαμε δύο γκολ, με ένα πέναλτι που όπως μου είπαν δεν ήταν πέναλτι και ένα δεύτερο που θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει» δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης.

«Στο ημίχρονο μιλήσαμε με τους παίκτες, είπαμε ότι οφείλουμε σε εμάς, στο σύλλογο και τον κόσμο να παλέψουμε μέχρι τέλος. Αυτό είπαμε, αυτό πράξαμε, κάναμε φάσεις, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε νωρίτερα για να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Η ομάδα ήταν καταιγιστική, ζήτησε επίμονα να ξαναμπεί στο παιχνίδι, το κατάφερε, αλλά δυστυχώς τα παιδιά αδίκησαν την προσπάθειά τους, που δεν σκόραραν» πρόσθεσε ο Έλληνας τεχνικός.

Όσο για τη "γεύση" που του έμεινε από τους δύο αγώνες με την Τότεναμ; «Αυτές οι αναμετρήσεις μας κάνουν πιο ώριμους ποδοσφαιρικά. Αφήνει μια γεύση ποδοσφαιρικού θράσους. Κατά διαστήματα, υπήρξαμε απειλητικοί, είδαμε την Τότεναμ στα μάτια» υπογράμμισε, ενώ για τις πολλές ευκαιρίες της ομάδας του είπε: «Βγάλαμε πιο πολλές φάσεις από όσες προσδοκούσαμε. Θεωρώ πως ο Αστέρας Τρίπολης έκανε υπέρβαση σήμερα, αφού μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο με δύο γκολ στην πλάτη. Τα παιδιά επέδειξαν ισχυρό χαρακτήρα και προσωπικότητα και κατάφεραν να διεκδικήσουν αποτέλεσμα. Θα δούμε τα δύο παιχνίδια που μένουν με μέγιστη συγκέντρωση και θα εξετάσουμε τις πιθανότητές μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις