Τέλος ο Μάντζιος από τον Πανθρακικό

Τετάρτη, 05 Νοεμβρίου 2014 13:51
UPD:14:18
ICON PRESS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Πανθρακικός, καθώς η ΠΑΕ της Κομοτηνής έλυσε τη συνεργασία της με τον Άκη Μάντζιο μετά και τη νέα εντός έδρας απώλεια βαθμών, αυτή τη φορά απέναντι στον ΟΦΗ (0-0).

Με μόλις μία νίκη σε οκτώ αγώνες και απολογισμό έξι βαθμούς, η ακριτική ομάδα πραγματοποιεί πορεία εκ διαμέτρου αντίθεση συγκριτικά με την περυσινή περίοδο και βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Ως εκ τούτου η διοίκηση αποφάσισε ότι η πλέον ενδεδειγμένη λύση προκειμένου η ομάδα να αντιδράσει είναι η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Οι δύο πλευρές παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου, στην οποία ανακοίνωσαν την κοινή απόφαση για λύση της συνεργασίας τους.

«Είναι μία δύσκολη μέρα για την ομάδα μας και δυστυχώς δεν είναι ευχάριστη η εξέλιξη, γιατί θα ανακοινώσουμε τη λύση της συνεργασίας μας με τον Άκη Μάντζιο. Δε θέλω να πω πολλά λόγια. Μόνο ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο αυτό για όλα όσα μας προσέφερε και για την παρακαταθήκη που αφήνει στον Πανθρακικό» δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Τζελέπης.

Από την πλευρά του, ο Μάντζιος επισήμανε πως «με βάση την περσινή εξαιρετική χρονιά που κάναμε θέλαμε φέτος να μεγαλώσουμε και να γίνουμε λίγο καλύτεροι. Θέλαμε να δουλέψουμε σκληρά επάνω σε αυτό το πλάνο, αλλά δυστυχώς στο ποδόσφαιρο πολλές φορές τα πράγματα δεν έρχονται έτσι όπως τα υπολογίζεις. Δεν έχει σημασία αν είναι δική μου η απόφαση ή όχι. Είναι μια απόφαση κοινή για το καλό του Πανθρακικού».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις