Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 28 Απριλίου 2004 07:00
A- A A+

Βελτίωση του καιρού σχεδόν σε όλη τη χώρα, προβλέπει για σήμερα Τετάρτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Αιγαίο, τοπικά ισχυροί με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Αναλυτική πρόγνωση,

* Μακεδονία, Θράκη : Λίγες νεφώσεις, που το απόγευμα θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές καταιγίδες. Ανεμοι από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία από 8 έως 21 βαθμούς.

* Δυτική Ελλάδα : Λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά. Ανεμοι ασθενείς. Θερμοκρασία από 9 έως 24 βαθμούς.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος : Λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα βροχής μικρής διάρκειας, κυρίως στα ορεινά. Ανεμοι βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία από 10 έως 22 βαθμούς.

* Κυκλάδες, Κρήτη : Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασία από 13 έως 21 βαθμούς.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα : Πρόσκαιρες νεφώσεις. Πιθανότητα βροχών το πρωΐ, κυρίως στα νοτιοανατολικά. Ανεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασία από 12 έως 20 βαθμούς.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις το απόγευμα με πιθανότητα καταιγίδας κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς.

Για αύριο Πέμπτη προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, αλλά τις απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο βόρειοι έως μέτριοι. Τη νύχτα στο Ιόνιο οι άνεμοι θα γίνουν νοτιοανατολικοί μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή