Γ. Καραγκούνης: «Πιστεύω πολύ στην εθνική ομάδα»

Τρίτη, 04 Νοεμβρίου 2014 13:02
UPD:13:05
Eurokinissi/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
A- A A+

Την πίστη του ότι η εθνική ομάδα μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος και να προκριθεί στους τελικούς του EURO 2016 εξέφρασε ο Γιώργος Καραγκούνης στην «Independent».

Ο πρώην διεθνής μέσος και νυν παράγοντας της ΕΠΟ τόνισε ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μπορεί να διορθώσει τα «κακώς κείμενα» και να βρεθεί στα γήπεδα της Γαλλίας, καθώς όπως τόνισε χαρακτηριστικά «...υπάρχει ακόμη χρόνος για να αλλάξουν τα πράγματα».

Δεν παρέλειψε επίσης να εκφράσει την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του Κλάουντιο Ρανιέρι, καθώς και ότι η εθνική ομάδα πρέπει να ξαναβρεί την...ταυτότητά της και τον χαρακτήρα που την οδήγησε σε μεγάλες επιτυχίες την τελευταία 10ετία.

«Παρά το κακό μας ξεκίνημα εγώ πιστεύω πολύ στην ομάδα και στον προπονητή. Υπάρχει πολύ ταλέντο στην εθνική. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε ξανά τον χαρακτήρα και τη νοοτροπία που είχαμε, διότι η ποιότητα δεν είναι πάντα αρκετή», τόνισε μεταξύ άλλων ο Καραγκούνης κσι συνέχισε:

«Κανείς δεν περίμενε αυτό που έγινε το 2004. Ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη. Όμως τα τελευταία δέκα χρόνια φτάσαμε σε ένα απίστευτα υψηλό επίπεδο και ήμασταν τακτικά παρόντες στις μεγάλες διοργανώσεις», πρόσθεσε.

Μιλώντας σε βρετανική εφημερίδα δεν θα μπορούσε να μη ρωτηθεί και για την πετυχημένη του θητεία στη Φούλαμ. «Η αγάπη που εισέπραξα από τους φιλάθλους θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Πάντα θα κρατώ αυτές τις αναμνήσεις μέσα μου και δεν θα ξεχάσω την αφοσίωσή τους», ανέφερε.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις