Ισπανία: Στον...θρόνο της η «Βασίλισσα»

Δευτέρα, 03 Νοεμβρίου 2014 00:02
UPD:00:06
REUTERS/Marcelo del Pozo

Η Ρεάλ, που είχε πετύχει τέεσερα γκολ εναντίον της Γρανάδα, ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου και διατηρήθηκε μετά τα σημερινά αποτελέσματα.

A- A A+

Η Ρεάλ Μαδρίτης .ήταν η μεγάλη κερδισμένη της 10ης αγωνιστικής στην πριμέρα ντιβιζιόν, καθώς ευνοήθηκε από τις αποτυχίες των Μπαρτσελόνα, Σεβίλης και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας ήθελε το «τρίποντο» απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, ωστόσο, το «Σαν Μαμές» αποδείχθηκε αφιλόξενο και η νίκη με 1-0 ήταν για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Χθες, η «Μπάρτσα» ηττήθηκε στην έδρα της μετά από 73 χρόνια από την Θέλτα (1-0) και η Ρεάλ, που είχε πετύχει τέεσερα γκολ εναντίον της Γρανάδα, ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου και διατηρήθηκε μετά τα σημερινά αποτελέσματα.

Κι αν η Σεβίλη απέτυχε να...πιάσει κορυφή, η Βαλένθια πλησίασε σε απόσταση...αναπνοής από τους «μερένγκες» χάρις στο εκτός έδρας 3-1 επί της Βιγιαρεάλ. Στο 6΄ με το αυτογκόλ του Τρικέρος έγινε το 0-1, για να έρθουν άλλα δύο γκολ από το Μουστάφι (64΄, 73΄). Το «γκολ της τιμής» για το «κίτρινο υποβρύχιο» πέτυχε ο Τρικέρος στο 82΄. 

Με τους Λουκά Βύντρα και Νίκο Καράμπελα να ξεκινούν στο αρχικό σχήμα της Λεβάντε, η ομάδα της Βαλένθια επικράτησε με 2-1 της Αλμερία και πήρε βαθιά ανάσα. Ο Μπαράλ στο 26΄ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και στο 75΄ ο Καθαντέσους χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους, που πέντε λεπτά νωρίτερα είχαν ισοφαριστεί από το γκολ του Ζονγκό.

Επεισοδιακό εντός του αγωνιστικού χώρου ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στην Έλτσε και στην Εσπανιόλ που ανέδειξε νικήτρια τη γηπεδούχο ομάδα με 2-1. Στα τελευταία 15 λεπτά οι γηπεδούχοι έμειναν με 9 παίκτες λόγω αποβολής των Ροντρίγκες, Σίσμα, παρ'  όλα αυτά κράτησαν την πολύτιμη νίκη.

Στο 19΄ και 52΄ ο Τζόναθας έδωσε...αέρα δύο τερμάτων στην Έλτσε, ενώ μείωσε στο 88΄ η Εσπανιόλ με το πέναλτι του Στουάνι. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις