Σ. Βούλτεψη: Ο κ. Τσίπρας εμπνέει φόβο και αβεβαιότητα

Σάββατο, 01 Νοεμβρίου 2014 14:42
UPD:15:37
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

«Ο φόβος και η αβεβαιότητα έχουν μόνο ένα όνομα: Το όνομα αυτού που εμπνέει φόβο και αβεβαιότητα και δεν είναι άλλος από τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ», σχολίασε η κ. Βούλτεψη (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Στις βολές που εξεπέλυσε εναντίον της κυβέρνησης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας το πρωί στην σύνοδο της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΚΕΑ, απάντησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σ. Βούλτεψη, κατηγορώντας τον Αλ. Τσίπρα ότι «προκαλούν φόβο στη χώρα και αβεβαιότητα στο εξωτερικό».

«Ο φόβος και η αβεβαιότητα έχουν μόνο ένα όνομα: Το όνομα αυτού που εμπνέει φόβο και αβεβαιότητα και δεν είναι άλλος από τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ», σχολίασε η κ. Βούλτεψη και πρόσθεσε:

«Δεν μπορούν να μετρήσουν όχι μόνο τις συνέπειες των επιλογών τους, αλλά ούτε καν τους βουλευτές που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Η πραγματική ανησυχία, ο πραγματικός φόβος, είναι να επιστρέψει η χώρα στα χρέη, στα ελλείμματα, στην αδυναμία δανεισμού, δηλαδή στα μνημόνια. Ο μόνος πραγματικός φόβος είναι η επιστροφή στα μνημόνια».

Κατηγόρησε επίσης τον κ. Τσίπρα ότι «επιτέθηκε για άλλη μια φορά στην Ελλάδα, στέλνοντας ξανά μηνύματα πολιτικής αστάθειας και δυσφήμησης της χώρας».


 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή