Σκύλος παρέδωσε στην αστυνομία το αφεντικό του για ένα μπισκότο

Δευτέρα, 03 Νοεμβρίου 2014 13:23
UPD:13:23
Prattville Police Department

Αυτός είναι ο Μπο που οδήγησε τους αξιωματικούς της αστυνομίας σε ένα σημείο με ψηλά χόρτα, ανάμεσα στα οποία κρυβόταν το αφεντικό του.

A- A A+

Μπορεί ο σκύλος να είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, φαίνεται όμως πως αυτό παύει να ισχύει, όταν κάποιος παραβαίνει το νόμο.

Η αστυνομία του Πράτβιλ, στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ, συνέλαβε έναν έμπορο ναρκωτικών, χάρη στη βοήθεια του σκύλου του.

Μόλις ο Έντουαρντ Χέντερσον διαπίστωσε ότι αξιωματικοί της αστυνομίας φτάνουν στο σπίτι του, με ένταλμα έρευνας, άρχισε να τρέχει κατευθυνόμενος σε μία χαράδρα, με σκοπό να κρυφτεί ανάμεσα στα δέντρα της περιοχής.

Ωστόσο, πέρα από την αστυνομία, και ο Μπο, ο σκύλος του κ. Χέντερσον, άρχισε να ψάχνει τον ιδιοκτήτη του, βοηθώντας άθελά του τις Αρχές να τον εντοπίσουν.

«Ο σκύλος κοίταξε έναν από τους ερευνητές μας, ο οποίος του έδειξε τον κ. Χέντερσον και του είπε να τον ακολουθήσει. Χωρίς δισταγμό, ο Μπο κατέβηκε στη χαράδρα, ενώ πίσω του ακολουθούσαν δύο αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία.

Ο Μπο οδήγησε τους αξιωματικούς σε ένα σημείο με ψηλά χόρτα, ανάμεσα στα οποία κρυβόταν ο φυγάς, ενώ για… βραβείο εισέπραξε ένα μπισκότο και άλλες λιχουδιές για σκύλους.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή