Ιβάνοβιτς: Ακόμη και μνημείο θα άξιζε ο Ομπράντοβιτς

Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014 00:28
UPD:00:33
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ VICHOS NIKOS

«Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα και τα ποσοστά μας ήταν απίστευτα, εξαιρετικά και σπάνια να τα έχει μία ομάδα» είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντούσαν Ιβάνοβιτς.

A- A A+

Ο Ντούσαν Ιβάνοβιτς είχε κάθε λόγο για να... «γελάνε και τα μουστάκια του» (που δεν έχει) από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, τη νίκη και τη διαφορά, από την άλλη όμως αναγνώρισε κι εκθείασε την προσφορά του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στους «πράσινους». 

«Ήταν ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό. Μου άρεσε πάρα πολύ το κοινό, που βοήθησε τους παίκτες να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα και τα ποσοστά μας ήταν απίστευτα, εξαιρετικά και σπάνια να τα έχει μία ομάδα» είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

«Ποτέ δεν κοιτάζω τα προβλήματα. Είναι μεγάλος σύλλογος ο Παναθηναϊκός, συνηθισμένος στις επιτυχίες. Δεν έχουμε χρόνο για να αποκτήσουμε ρυθμό, πρέπει να νικάμε από την αρχή. Πιστεύω ότι κάναμε σωστά τη δουλειά μας. Αυτό είναι το μοναδικό που με ενδιαφέρει» πρόσθεσε.

«Εγώ άκουσα μόνο το όνομα του Ομπράντοβιτς, που το αξίζει γιατί είναι ένας ζωντανός μύθος για την ομάδα. Είναι λογικό να τυχαίνει αυτής της υποδοχής. Ακόμη και μνημείο να σήκωναν προς τιμή του θα το άξιζε» συμπλήρωσε ο Ιβάνοβιτς. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις