Σούπερ Λίγκα: Δέκα ημέρες εκτός πάγκων ο Γ. Αναστασίου

Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014 19:27
UPD:19:29
Icon/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα ημέρες και πρόστιμο 5.000 ευρώ (συν 2.500 ευρώ στην ΠΑΕ) τιμώρησε τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αναστασίου, η Πειθαρχική Επιτροπή της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

Αυτό σημαίνει ότι ο Έλληνας τεχνικός δεν θα είναι στον πάγκο της ομάδας του στον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, μένει πάντως να διευκρινιστεί από πότε αρχίζει να μετρά το 10ήμερο, ήτοι αν η ποινή ξεκινήσει να προσμετράται από την ημέρα του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, από την ημέρα έκδοσης της απόφασης ή από αύριο, Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, προκειμένου να γίνει γνωστό αν θα είναι στον πάγκο στο εκτός έδρας ντέρμπι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, στις 9 Νοεμβρίου.

Ακόμη, η Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε πρόστιμο 2.000 ευρώ στον ΟΦΗ και 3.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ ενώ η υπόθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναβλήθηκε. Σε απόφαση που επιβλήθηκε και αφορά στην 7η αγωνιστική, επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ και στον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας, Ε. Φιλιππή, ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα ημέρες και πρόστιμο 1.000 ευρώ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις