Η ατζέντα της Πέμπτης

Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014 08:51
A- A A+

10:30 Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας θα έχει συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ κ. Άντρο Κυπριανού, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (Πλ. Ελευθερίας 1).

11:30 Ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα έχει συνάντηση, στο υπουργείο Εξωτερικών, με το Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Jens Stoltenberg. Μετά τη συνάντηση, και περί ώρα 12:30, θα ακολουθήσουν δηλώσεις προς τον Τύπο.

11:30 Χαιρετισμός του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου στην έναρξη του συνεδρίου του Ινστιτούτου Γεωπολιτικών Μελετών «Εθνική Αναδημιουργία» με θέμα: «Η Ασφάλεια της Ευρώπης: Μία Νέα Γεωπολιτική Διάσταση» (The Security of Europe: A New Geopolitical Dimension). Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, 30-31 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso (166 71 Αθήνα - Βουλιαγμένη).

13:00 Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φ. Κουβέλης θα συναντηθεί, με τον  Γενικό Γραμματέα της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του προέδρου της ΔΗΜΑΡ στη Βουλή.

13:30 Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γ. Στουρνάρα, στο γραφείο του στη Βουλή (γραφείο αρ. 70).

  • Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, διοργανώνουν Διημερίδα με θέμα «Προβολή Καλών Πρακτικών των Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης», (Πέμπτη 30 Οκτωβρίου και Παρασκευή 31 Οκτωβρίου) στο Διδυμότειχο και στο Σουφλί (Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Σουφλίου). Στην διημερίδα θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος.
  • Ο Γενικός Γραμματέας ΔΟΣ, κ. Παναγιώτης Μίχαλος θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Ντύσσελντορφ της Γερμανίας, από 30 έως 31 Οκτωβρίου, κατά την οποία θα έχει την ευκαιρία να παραστεί στην έναρξη του συνεδρίου δικτύωσης “Successful Research and Innovation in Europe” στο οποίο η Ελλάδα θα είναι για πρώτη φορά χώρα-εταίρος.

Ο κ. Μίχαλος,  θα πραγματοποιήσει επίσης συναντήσεις με την Υπουργό Ομοσπονδιακών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας (ΒΡΒ), κα Schwall Dueren, με τον Πρόεδρο και Εκτελεστικό Διευθυντή του εκθεσιακού φορέα της πόλης (Messe Düsseldorf) κ. Dornscheidt, καθώς και με τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Διεθνούς Εμπορίου του Υπουργείου Οικονομίας της ΒΡΒ κο Jacoby.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή