Εύκολο τρίποντο για Ξάνθη, 2-0 τη Νίκη Βόλου

Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014 21:21
UPD:22:52
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑ
A- A A+

Μια από τις πιο εύκολες νίκες της τα τελευταία χρόνια στη Σούπερ Λίγκα σημείωσε απόψε η Ξάνθη, που επιβλήθηκε στα Πηγάδια της Νίκης Βόλου με 2-0 και την άφησε ουραγό με τρεις βαθμούς, ενώ η ακριτική ομάδα ανέβηκε στους εννέα, στην ακροτελεύτια αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής.

Μετά την παρέλευση του αναγνωριστικού πρώτου δεκάλεπτου, στο οποίο η ομάδα της Μαγνησίας προσπάθησε να αιφνιδιάσει χωρίς να τα καταφέρει, οι γηπεδούχοι κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο κι άρχισαν να επισκέπτονται με αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή.

Στο 13ο λεπτό και στη σέντρα του Λουσέρο ο Καπετάνος επιχείρησε κεφαλιά-ψαράκι σχεδόν εξ επαφής αλλά δεν βρήκε την μπάλα! Στο 31΄ ο επιθετικός της Ξάνθης επιχείρησε να «εξιλεωθεί» για τη χαμένη ευκαιρία, αλλά στο γυριστό σουτ που επιχείρησε ο Ταΐρης επενέβη σωτήρια.

Στο 39΄ το σουτ του Κλέιτον κόντραρε στον Μαρινάκη, στο 41΄ ο Ταΐρης επενέβη και πάλι σε σουτ του Σολτάνι, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο τα γκολ ήρθαν… μαζεμένα για την Ξάνθη. Στο 47΄ και σε φάση διαρκείας ο Κλέιτον πήρε το ριμπάουντ σε σουτ του Ράνου και άνοιξε το σκορ, για να διπλασιάσει στο 54΄ ο Σολτάνι με κοντινό σουτ.

Με αρκετά κενά στην ανασταλτική λειτουργία της και ανύπαρκτη επίθεση, καθώς το τέλος του αγώνα τη βρήκε με μόλις μία τελική προσπάθεια, η ομάδα του Βόλου μόνο από τύχη δεν δέχθηκε άλλα γκολ.

Στο 64΄ ο τερματοφύλακάς της αποσόβησε το 3-0 στο σουτ του Μπαξεβανίδη, ενώ στο 83΄ οι γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχοι, όταν στη σέντρα του Σολτάνι ο Κλέιτον μόνος κι ανενόχλητος έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, για να κλείσει τον κύκλο των χαμένων ευκαιριών ο Καπετάνος στο 88΄, σουτάροντας ελάχιστα άουτ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις