Σούπερ Λίγκα: Όλα...μηδέν στους «Ζωσιμάδες»

Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014 16:54
UPD:17:40
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ

Ο παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα Αντράζ Στρούνα (δεξιά) και ο παίκτης της Καλλονής (κέντρο) διεκδικούν την μπάλα, κατά τη διάρκεια του αγώνα.

A- A A+

Η Καλλονή συνέχισε την πολύ καλή πορεία που πραγματοποιεί στο ξεκίνημα της Σούπερ Λίγκας, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-0) στους «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Το συγκρότημα του Γιάννη Ματζουράκη απέδειξε ότι η εφετινή του πορεία μόνο τυχαία δεν είναι. Στα πρώτα επτά ματς που έχει δώσει (εκκρεμεί ακόμη η 6η αγωνιστική) έχει 4 νίκες και με τη σημερινή, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα, ενώ οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους δεν κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στο «διπλό» που πήραν την περασμένη εβδομάδα στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου.

Δεδομένων των συνθηκών του αγώνα η ισοπαλία ήταν επιτυχία για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη, που από το 51ο λεπτό αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Λίλα. Ο ΠΑΣ, μάλιστα, όχι μόνο άντεξε στην πίεση της Καλλοινής μετά την αποβολή του Αλβανού αμυντικού μέσου, αλλά θα μπορούσε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων να «κλέψει» το «τρίποντο», όταν ο Ντάσιος με δεξί σουτ σημάδεψε το δεξί δοκάρι της εστίας του Χογκ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο τρεις καλές στιγμές μετά το 60ό λεπτό, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Στο τρίτο λεπτό των καιθυστερήσεων, η κεφαλιά του Αναστασιάδη βρήκε σε ετοιμότητα το Βελλίδη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις