Βεργέτης: Φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας

Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014 01:18
UPD:09:15
ICONPRESS/ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
A- A A+

Ο Στάικος Βεργέτης χαρακτήρισε άδικο και βαρύ για την ομάδα του το τελικό σκορ απέναντι στην Τότεναμ, στο παιχνίδι που ο Αστέρας Τρίπολης γνώρισε την πρώτη ήττα στον 3ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ (1-5). 

Το εύρος του σκορ όμως δεν αντικατόπτριζε την πραγματικότητα όπως δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός, καθώς οι παίκτες του είχαν αρκετές ευκαιρίες αλλά όχι και την απαιτούμενη αποτελεσματικότητα.

Στις δηλώσεις του προς το συνδρομητικό κανάλι της Nova υπογράμμισε ότι «δυστυχώς ήταν άδικο το αποτέλεσμα. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια, κάναμε φάσεις, ίσως περισσότερες απ΄ όσες φανταζόμουν, αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί».

Όπως είπε «θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα ή δύο γκολ, εκτός από αυτό που βάλαμε. Μας στοίχισαν όμως κάποια κενά και ολιγωρίες στην άμυνα, αλλά η Τότεναμ έδειξε ότι έχει παίκτες κλάσης. Οι λύσεις μας είναι περιορισμένες και οι παίκτες μου θεωρώ ότι ήταν καλοί, όμως φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας».

Για τον δεύτερο αγώνα με την αγγλική ομάδα, στην Τρίπολη, ανέφερε πως «θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε το χάσμα. Αν είμαστε πιο αποτελεσματικοί μπορεί να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», ενώ για την απουσία του αποβληθέντα Λορίς τόνισε ότι «είναι σημαντικός παράγοντας, γιατί είναι καλός τερματοφύλακας και έκανε πολλές επεμβάσεις απόψε».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις