Ευρωλίγκα: Δοκιμασία στο Μόναχο για Παναθηναϊκό

Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014 10:30
UPD:12:34
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Με στόχο να διπλασιάσει τις νίκες του μετά την επιτυχή πρεμιέρα ρίχνεται απόψε στη «μάχη» της 2ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας ο Παναθηναϊκός, που θα αντιμετωπίσει στο Μόναχο (21:45) την Μπάγερν, στο πλαίσιο του 3ου ομίλου.

Οι «πράσινοι» θα έχουν δύσκολη αποστολή στη Βαυαρία, αφού αν και ηττημένη στην πρώτη αγωνιστική η Μπάγερν Μονάχου, έβγαλε την... ψυχή στην Μπαρτσελόνα πριν χάσει στο καλάθι (81-83) στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», με μια εμφάνιση που απέδειξε την ποιότητα του συνόλου που προπονεί ο Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας θέλει και είναι ικανή να προβάλει σθεναρή αντίσταση στον πρωταθλητή Ελλάδας, ο οποίος με τεχνικό τον Ντούσαν Ιβάνοβιτς παρουσιάζει φέτος ένα νεανικό σύνολο.

Ο Εστέμπαν Μπατίστα θα έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στους Τζον Μπράιαντ και Βλάντιμιρ Στίματς, την ώρα που ο Μαυροβούνιος τεχνικός των «πρασίνων» περιμένει πολλά από τους Τζέιμς Γκιστ και Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς στο μαρκάρισμα του Ντούσαν Σαβάνοβιτς.

Η ασφυκτική άμυνα στον Δημήτρη Διαμαντίδη θεωρείται δεδομένη στο πλάνο της Μπάγερν, που σημαίνει ότι στην περιφέρεια ο Παναθηναϊκός περιμένει πολλά από τον Νίκο Παππά και Εϊ Τζέι Σλότερ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις