Στην Ολλανδία με αισιοδοξία ο Παναθηναϊκός

Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014 12:15
UPD:12:18
INTIME SPORTS/INTIMEsports

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, δεν παραγνώρισε τον αυξημένο βαθμό δυσκολίας που έχει η αναμέτρηση για τους παίκτες του.

A- A A+

Πέταξε το πρωί για Ολλανδία η αποστολή του Παναθηναϊκού, όπου αύριο το βράδυ θα αντιμετωπίσει στο «Φίλιπς Στάντιον» του Αϊντχόφεν την ομώνυμη ολλανδική ομάδα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων στο Γιουρόπα Λιγκ.

Μιλώντας στα ΜΜΕ που βρέθηκαν στο «Ελ. Βενιζέλος» για την αναχώρηση των «πράσινων» ο προπονητής τους, Γιάννης Αναστασίου, δεν παραγνώρισε τον αυξημένο βαθμό δυσκολίας που έχει η αναμέτρηση για τους παίκτες του.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα που παίζει επιθετικά, όπως όλες οι ολλανδικές ομάδες» είπε ο Έλληνας τεχνικός, για να συμπληρώσει όμως ότι «αυτή είναι η ευκαιρία μας για ανάκαμψη. Έχουμε την ποιότητα και μπορούμε να πάρουμε και τη νίκη αν παίξουμε βάσει των πραγματικών μας δυνατοτήτων».

INTIME SPORTS/INTIMESPORTS

Την αποστολή του Παναθηναϊκού συγκροτούν οι, Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Ρισβάνης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Μπούι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις