Η ατζέντα της Τετάρτης

Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014 10:22
UPD:10:22
A- A A+

10:00 Συνάντηση εργασίας Γενικής Γραμματείας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και εξαγωγικών επιχειρήσεων με θέμα «Ομαδοποίηση Εξαγωγικών Επιχειρήσεων (Clusters) Νέα Χρηματοδοτικά Εργαλεία Εξωστρεφών Επιχειρήσεων» (Ξενοδοχείο Electra Palace).

12:00 O πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, θα συναντηθεί στις 12 το μεσημέρι, με τους προέδρους των Δικαστικών Ενώσεων. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του προέδρου της ΔΗΜΑΡ  στη Βουλή.

13:30 Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια και παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και του υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Αλέξανδρου Δερμεντζόπουλου, θα δώσουν την διαβεβαίωσή τους οι νέοι Μητροπολίτες, Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ, Μεγάρων και Σαλαμίνος Κωνσταντίνος Γιακουμάκης και Γρεβενών Δαβίδ Τζιουμάκας.

13:34 Στην Αθήνα φτάνει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Αυστρίας κ. Heinz Fischer, ο οποίος θα έχει στις 15:00 συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου και στις 16:30 με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή