Ντομίνγκες: Υποχρέωσή μας να νικήσουμε τη Γιουβέντους

Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014 18:25
UPD:18:29
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες στην συνέντευξη Τύπου.

A- A A+

Ευθύνη και υποχρέωση του Ολυμπιακού είναι να νικήσει τη Γιουβέντους, υπογράμμισε ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες που παρέστη στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την πρωταθλήτρια Ιταλίας για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι αυτό με την Γιουβέντους, ένα παιχνίδι που όλοι θα κοιτάξουμε να απολαύσουμε. Υπάρχουν πράγματα που κάναμε με την Ατλέτικο και τη Μάλμε και τα οποία θα προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε. Το καλύτερο είναι να κάνουμε μία μείξη των καλών πραγμάτων που πετύχαμε στους δύο αγώνες» δήλωσε ο Αργεντινός πλέι μέικερ της πειραϊκής ομάδας.

Για το αν το όνομα της Γιουβέντους αποτελεί επιπλέον κίνητρο ο Ντομίνγκες απάντησε ότι «για μας πάντα είναι κίνητρο να παίζουμε απέναντι σε τέτοιες ομάδες, αν και το μεγαλύτερο κίνητρο είναι να υπερασπιζόμαστε τα χρώματα του Ολυμπιακού. Έχουμε ευθύνη και υποχρέωση να πάρουμε το παιχνίδι με τη Γιουβέντους επειδή θα μας φέρει σε καλή θέση στο μέλλον».

Ερωτηθείς για το αν έφτασε η ώρα να σκοράρει απάντησε ότι «μακάρι εάν θέλει ο Θεός να σκοράρω, αλλά το σημαντικό είναι η ομάδα να κερδίσει. Αν παίξω θα προσπαθήσω να κάνω καλή δουλειά. Αν έρθει το γκολ καλώς να έρθει, αλλιώς ας το βάλει άλλος».

Για την ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» δήλωσε πως «είναι μία έδρα που προκαλεί σεβασμό. Δεν είναι εύκολο για κανέναν να παίξει εδώ. Είναι σίγουρο πως αύριο θα χρειαστούμε τον κόσμο μας και πως θα είναι κάτι που θα έχουμε υπέρ μας. Είναι αλήθεια πως στο παρελθόν ήμουν κοντά στο να υπογράψω στη Γιουβέντους, αυτό όμως είναι παρελθόν. Τώρα υπάρχει το αυριανό παιχνίδι και πρέπει να σκεφτώ αυτό, αλλά και τα χρώματα της ομάδας που υπερασπίζομαι».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις