Σ. Βούλτεψη: Ο N. Κωνσταντόπουλος ανέκρουσε πρύμναν

Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014 18:17
UPD:18:59
FOSPHOTOS /PANAYIOTIS TZAMAROS

Η κ. Βούλτεψη (φωτ. αρχείου) σημείωσε πως ως νομικός ο κ. Κωνσταντόπουλος θυμήθηκε ότι με τη Δικαιοσύνη δεν παίζουμε και «περί της ταμπακιέρας, δηλαδή των αποδείξεων, ούτε λόγος».

A- A A+

«Σήμερα, ο κ. Ν. Κωνσταντόπουλος ανέκρουσε πρύμναν» δήλωσε μεταξύ άλλων η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη αναφερόμενη στην κατάθεση ενώπιον του  εισαγγελέα Εφετών που έδωσε ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος, στο πλαίσιο της έρευνας για τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών σε σχέση με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού έχει κληθεί να καταθέσει καθώς σε δήλωσή του στα «Παραπολιτικά» είχε πει πως «γίνονται παρασκηνιακές προσπάθειες για να μη γίνουν εκλογές, με πιέσεις, υποσχέσεις, παροχές και ανταλλάγματα που θυμίζουν παλιές, αμαρτωλές εποχές».

Η κ. Βούλτεψη υπενθύμισε όσα είχε πει ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ Νίκος Κωνσταντόπουλος το Σεπτέμβριο στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», ενώ για την κατάθεσή του στον εισαγγελέα είπε: «Μετά από τις δήθεν φοβερές και τρομερές καταγγελίες της 3ης Σεπτεμβρίου, πέρασε στο άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε».

Επίσης σημείωσε πως ως νομικός ο κ. Κωνσταντόπουλος θυμήθηκε ότι με τη Δικαιοσύνη δεν παίζουμε και «περί της ταμπακιέρας, δηλαδή των αποδείξεων, ούτε λόγος».

Ακόμη η κυβερνητική εκπρόσωπος συμπλήρωσε για τον κ. Κωνσταντοπουλο ότι «ως πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού δεν δίστασε να ανοίξει τον χορό των αναπόδεικτων και συκοφαντικών καταγγελιών που πλήττουν τη Δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό».

Ο κ. Κωνσταντόπουλος στην κατάθεση του, όπως αναφέρει και σε γραπτή δήλωσή του,  έκανε λόγο για «πολιτική επικοινωνιακή επιχείρηση της κυβέρνησης για την ανεύρεση βουλευτών…», η οποία όπως αναφέρει «άνοιξε τον ολισθηρό δρόμο του παρασκηνίου, με πιέσεις, υποσχέσεις, παροχές και ανταλλάγματα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή