Συνάντηση Γ. Ορφανού με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014 17:15
MotionTeam/ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ
A- A A+

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβο Αγγελίδη, συνάντησε σήμερα στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης ο υπουργός Γιώργος Ορφανός.  

Οι δύο άνδρες γνωρίστηκαν μεταξύ τους, με τον κ. Αγγελίδη να σημειώνει πως «ήταν μία γενική συνάντηση, για να δούμε τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να συνεργαστούμε. Ο ΠΑΟΚ προσφέρει κάτι σημαντικό, όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στην κοινωνία. Δεν ήρθα εδώ για να ζητήσω κάτι, δε θέλουμε βοήθεια, έχουμε πρώτα να τακτοποιήσουμε εμείς, εσωτερικά, διάφορα πράγματα».

Ο κ. Ορφανός, από την πλευρά του, υπογράμμισε ότι «εμείς, μετά το θέμα της Θέρμης που βρήκε διέξοδο, ευελπιστούμε πως και το ζήτημα των χρεών θα βρει το δρόμο του. Μου άρεσε ότι η σκέψη είναι να οργανωθεί ο ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα, από τις υποδομές ως τις δημόσιες σχέσεις του, στο εσωτερικό και το εξωτερικό, για να αποκτήσει τη δυναμική μεγάλης ομάδας, όπως είναι, εκπροσωπώντας έτσι τους φίλους του και τη Μακεδονία».

Για το ζήτημα της ρύθμισης των χρεών ο κ. Ορφανός δήλωσε πως «κανείς δεν μπορεί να απαντήσει για τα χρέη, είναι στην ημερήσια διάταξη, τα αποτελέσματα θα τα πληροφορηθούμε σύντομα. Η ρύθμιση θα είναι γενικότερου χαρακτήρα, αφορά εταιρείες ευρύτερου ενδιαφέροντος, δεν είναι μόνο για τον ΠΑΟΚ».

Επιπροσθέτως, ο κ. Ορφανός κλήθηκε να σχολιάσει την πρόταση που έκανε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, για να διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη ο διακοπείς αγώνας Σερβία-Αλβανία, για τα προκριματικά του Euro 2016. «Η πρόταση είναι απαράδεκτη» τόνισε ο υπουργός.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις