Ισπανία: «Φουλ» για Ευρώπη η Βιγιαρεάλ

Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014 00:13
UPD:09:25
EPA/DOMENECH CASTELLO
A- A A+

Με...οδηγό τον Ούτσε η Βιγιαρεάλ επιβλήθηκε 2-0 της Αλμερία και «βλέπει»...Ευρώπη μετά από τις 8 πρώτες αγωνιστικές στην πριμέρα ντιβιζιόν.

Για 5η φορά που συναντήθηκαν στο «Μαδριγάλ» οι δύο ομάδες, το «κίτρινο υποβρύχιο» κατάφερε να πάρει το «τρίποντο». Ο Ικετσούκβου Ούτσε ήταν αυτός που συνέβαλλε τα μέγιστα στο να διατηρθεί η κάκιστη παράδοση εις βάρος της Αλμερία, με τα δύο γκολ που πέτυχε στο 23΄ και στο 59΄ (το δεύτερο προήλθε από θέση οφσάιντ).

Η εκπληκτική πορεία της Σεβίλης (2η πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα με τρεις βαθμούς διαφορά) συνεχίζεται. Η ομάδα της Ανδαλουσίας δυσκολεύτηκε ένα ημίχρονο στην έδρα της Έλτσε, ωστόσο, βρήκε τον τρόπο στην επανάληψη να πετύχει δύο τέρματα και να φύγει νικήτρια με 2-0. Ο Κάρλος Μπάκα στο 59΄ άνοιξε το σκορ και στο 73΄ ο Κέβιν Γκαμέιρο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Την πιο μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής πέτυχε η Λα Κορούνια. Το συγκρότημα από τη Γαλικία νίκησε 3-0 τη Βαλένθια και μετά από αρκετό καιρό κατάφερε να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το σκορ άνοιξε στο 37΄ με το αυτογκόλ του Γκάια και στο 43΄ ο Λούκας έκανε το 2-0. Η αναμέτρηση «τελείωσε» οριστικά στο 79΄ με το τρίτο γκολ που πέτυχε ο Τοτσέ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις