Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 06 Μαΐου 2004 07:00
A- A A+

Παροδικές νεφώσεις, με βροχές και καταιγίδες - κυρίως στα βορειοδυτικά - προβλέπει για σήμερα στη Δυτική και τη Βόρεια Ελλάδα, καθώς και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Ανατολικό Αιγαίο πρόσκαιρα πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αναλυτική προγνωση,

* Μακεδονία, Θράκη : Νεφώσεις με παροδικές βροχές και πιθανώς τοπικές καταιγίδες. ¶νεμοι νότιοι ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί με εξασθένηση. Θερμοκρασία από 10 έως 19 βαθμούς.

* Δυτική Ελλάδα : Νεφώσεις με παροδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά. ¶νεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί. Θερμοκρασία από 12 έως 21 βαθμούς.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος : Τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στη Θεσσαλία. ¶νεμοι νοτιοδυτικοί μέτριοι και στα νότια ισχυροί. Θερμοκρασία από 13 έως 24 βαθμούς.

* Κυκλάδες, Κρήτη : Λίγες νεφώσεις. ¶νεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και πρόσκαιρα πολύ ισχυροί. Θερμοκρασία από 15 έως 25 βαθμούς.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα : Νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στις βορειότερες περιοχές τις πρωϊνές ώρες. ¶νεμοι νότιοι ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, που αργότερα θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία από 16 έως 24 βαθμούς.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με βροχές μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς.

Για αύριο Παρασκευή γενικά βελτιωμένος θα είναι ο καιρός, με λίγες νεφώσεις που στα δυτικά και βόρεια θα είναι αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα να βρέξει πρόσκαιρα στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί που σταδιακά θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή