Μπάσκετ: Τα φώτα στους «αιώνιους» της Θεσσαλονίκης

Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014 10:30
ICON PRESS /ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ
A- A A+

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής, με τη διεξαγωγή της οποίας συνεχίζεται η Α1 μπάσκετ των Ανδρών.

Τα χρόνια μπορεί να έχουν περάσει και οι μεταξύ τους αναμετρήσεις δεν αναδεικνύουν πια τον πρωταθλητή, αλλά πάντοτε το γόητρο αποτελεί πανίσχυρο κίνητρο για τους «αιώνιους» της Θεσσαλονίκης, που αμφότεροι ξεκίνησαν νικηφόρα τη φετινή περίοδο. 

Αρκετά ενδιαφέρουσες είναι πάντως και οι υπόλοιπες συναντήσεις του Σαββάτου, καθώς θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν επαρχιακά ντέρμπι.

Συγκεκριμένα, ο Απόλλωνας θα φιλοξενήσει στην Πάτρα τον Πανελευσινιακό επιζητώντας την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς προέρχεται από τη βαριά ήττα της πρεμιέρας απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ ίδιο στόχο έχουν επίσης οι «σταχυοφόροι».

Στη Θεσσαλία τα Τρίκαλα θα επιδιώξουν να «σπάσουν το ρόδι» στη φετινή Α1 απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας, που προέρχεται από καλή εμφάνιση και νίκη επί της ΑΕΚ στην πρεμιέρα, ενώ ακριβώς ίδια θα είναι η επιδίωξη του ΑΓΟΡ στο Ρέθυμνο, απέναντι στον ΚΑΟ Δράμας.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (οι αγώνες ξεκινούν στις 17:00):

  • Απόλλων Πατρών-Πανελευσινιακός 
  • Τρίκαλα-Κόροιβος Αμαλιάδας 
  • Ρέθυμνο-ΚΑΟ Δράμας 
  • Άρης-ΠΑΟΚ 
     

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις