ΝΒΑ: Έως το 2017 στο Μιλγουόκι ο Αντετοκούνμπο

Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014 12:46
USA TODAY SPORTS/JEFF HANISCH

Η διοίκηση του Μιλγουόκι γνωστοποίησε ότι έκανε χρήση του σχετικού όρου που υπήρχε στο συμβόλαιό του νεαρού διεθνή φόργουορντ, με βάση το οποίο η διάρκεια της αρχικής συμφωνίας επεκτείνεται για άλλα τρία χρόνια. 

A- A A+

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς ανάγκασαν τους υπεύθυνους της ομάδας να προχωρήσουν στην επέκταση της συνεργασίας τους έως το 2017.

Η διοίκηση του Μιλγουόκι γνωστοποίησε ότι έκανε χρήση του σχετικού όρου που υπήρχε στο συμβόλαιό του νεαρού διεθνή φόργουορντ, με βάση το οποίο η διάρκεια της αρχικής συμφωνίας επεκτείνεται για άλλα τρία χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι ο Αντετοκούνμπο θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα του Μιλγουόκι έως το 2017.

Εκτός του Έλληνα άσου, η ομάδα του Μιλγουόκι επέλεξε να πράξει αντίστοιχα και με το Τζον Χένσον, ο οποίος, πλέον, «δένεται» με συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Εφόσον ο Αντετοκούνμπο εξαντλήσει τη διάρκεια του συμβολαίου του θα έχει εισπράξει έως τότε περισσότερα από 14.5 εκατομμύρια δολάρια ποσό που μπορεί κάλλιστα ανάλογα με την εξέλιξη του να αντιπροσωπεύει τις ετήσιες αποδοχές του σε λίγα χρόνια.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις