Αποχώρησε από την Εθνική Ρουμανίας ο Πιτσούρκα

Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014 21:28
UPD:21:34
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Σύμφωνα με τις αναφορές του Τύπου ο 58χρονος προπονητής σχεδόν έχει συμφωνήσει με την Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας.

A- A A+

Η φημολογία των τελευταίων ημερών, που ήθελε τον Βίκτορ Πιτσούρκα να αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ρουμανίας, αποδείχθηκε βάσιμη...

Ο 58χρονος παλαίμαχος διεθνής επιθετικός περάτωσε τη θητεία του στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, τρία χρόνια μετά την ανάληψη καθηκόντων για τρίτη φορά, καθώς είχε εργαστεί στην Εθνική και τις περιόδους 1998-1999, 2005-2009.

Ο Πιτσούρκα, που ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας κοινή συναινέσει, αφήνει τη Ρουμανία στη δεύτερη θέση του 6ου προκριματικού ομίλου στο Euro 2016 με απολογισμό επτά βαθμών, έχοντας νικήσει εκτός έδρας Ελλάδα και Φινλανδία.

Σύμφωνα με τις αναφορές του Τύπου ο 58χρονος προπονητής σχεδόν έχει συμφωνήσει με την Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας. Την προσεχή Δευτέρα η ομοσπονδία θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στη διάρκεια της οποίας ενδέχεται να ανακοινώσει τη διάδοχη κατάσταση. 

Τα πρώτα ονόματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, πάντως, είναι εκείνα των Λάζλο Μπόλονι, Νταν Πετρέσκου, Κοσμίν Ολαρόιου και Κοσμίν Κόντρα. Να σημειωθεί ότι ο Πιτσούρκα είχε δεχθεί πολύ σκληρή κριτική για τον αποκλεισμό της Εθνικής Ρουμανίας από την Ελλάδα στα μπαράζ για το Παγκόσμιο Κύπελλο, το Νοέμβριο του 2013.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις