Ο Λίλα θα κληθεί για εξηγήσεις από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014 14:43
UPD:14:49
MotionTeam/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ο τηλεοπτικός φακός έχει συλλάβει τον Αλβανό διεθνή αμυντικό της ομάδας, Άντι Λίλα, να συμμετέχει στα επεισόδια (φωτ. αρχείου). 

A- A A+

Τα όσα απίστευτα διαδραματίστηκαν χθες το βράδυ στο Βελιγράδι και οδήγησαν στη διακοπή του αγώνα ανάμεσα στη Σερβία και την Αλβανία, αναμέτρηση που επρόκειτο να τελεστεί στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2016, προκάλεσαν εκτός των υπόλοιπων πλευρών την αντίδραση και του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο τηλεοπτικός φακός έχει συλλάβει τον Αλβανό διεθνή αμυντικό της ομάδας, Άντι Λίλα, να συμμετέχει στα επεισόδια. Ως εκ τούτου ο σύλλογός του θα τον καλέσει να δώσει εξηγήσεις για το ρόλο που είχε στα έκτροπα και ανάλογα με τις εξηγήσεις του Λίλα θα πράξει, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα.

EURONEWS

«Στα τηλεοπτικά πλάνα από τα θλιβερά επεισόδια εμφανίζεται και ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ελπίζουμε ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα και όχι να ενισχύσει το λάδι που έριχνε στην φωτιά η παρουσία του ιπτάμενου mini αεροπλάνου. Αυτονόητο είναι ότι ο ποδοσφαιριστής θα κληθεί άμεσα από την διοίκηση, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την συμπεριφορά του και ανάλογα με αυτές θα αποφασισθούν οι περαιτέρω ενέργειες» υπογραμμίζεται.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις