Μπάσκετ: Πρεμιέρα στην Α1 Ανδρών

Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014 11:42
UPD:15:47
Icon/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ
A- A A+

Εναρκτήριο τζάμπολ σήμερα στην Α1 Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, με τη διεξαγωγή και των επτά αναμετρήσεων.

Στη «γραμμή εκκίνησης», Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός φαντάζουν μία ακόμη χρονιά τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για την πρόκριση στους τελικούς και τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, με τους «ερυθρόλευκους» πάντως να βρίσκονται σε κλυδωνισμούς τους οποίους δημιούργησε ο αποκλεισμός από τον Παναθηναϊκό, στο Κύπελλο Ελλάδας. 

Στη μοναδική αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 19:30ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την ΑΕ Νέας Κηφισιάς. Ο Ολυμπιακός εκτίει την ποινή της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών από τον περυσινό τέταρτο τελικό, υποδεχόμενος τον Απόλλωνα Πατρών, ενώ αμφίρροπη μάχη αναμένεται στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΓΟ Ρεθύμνου, στην Πυλαία.

Ντέρμπι «νεοφώτιστων» διεξάγεται στην Αμαλιάδα, όπου ο Κόροιβος θα υποδεχθεί την ΑΕΚ, ενώ ο ΚΑΟΔ θέλει να ξεκινήσει με το... δεξί απέναντι στα Τρίκαλα, στην αναμέτρηση της Δράμας, ο Κολοσσός Ρόδου θα παίξει στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο και ο Πανελευσινιακός περιμένει τον Άρη.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας:

17:00   Πανελευσινιακός–Άρης                
17:00   Πανιώνιος–Κολοσσός Ρόδου         
17:00   Κόροιβος Αμαλιάδας–ΑΕΚ           
17:00   ΚΑΟ Δράμας–Τρίκαλα               
17:00   ΠΑΟΚ–ΑΓΟ Ρεθύμνου                
17:00   Ολυμπιακός–Απόλλων Πατρών               
19:30   Παναθηναϊκός-ΑΕ Νέας Κηφισιάς 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις