Α.Σάμαρης: «Αν παίξουμε όπως πρέπει θα νικήσουμε»

Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014 20:41
UPD:20:45
EUROKINISSI/Lazaros Koukorikos

Ο Ανδρέας Σάμαρης, εκπροσώπησε τους διεθνείς στη συνέντευξη Τύπου.

A- A A+

Την πεποίθηση ότι η εθνική ομάδα θα πάρει τη νίκη εάν παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές της απέναντι στην Φινλανδία, εξέφρασε ο Ανδρέας Σάμαρης, που εκπροσώπησε τους διεθνείς στη συνέντευξη Τύπου.

Ακούγοντας τις δηλώσεις του προπονητή της Φινλανδίας, που ούτε λίγο ούτε πολύ έχρισε νικήτρια την Ελλάδα στην αυριανή αναμέτρηση, ο αμυντικός μέσος της Μπενφίκα επισήμανε: «Αν δούμε τα ρόστερ και τους παίκτες κάθε ομάδας, όντως, λέει την αλήθεια , αλλά το να το λέει παραμονές αγώνα δεν ξέρω αν αποσκοπεί σε κάτι. Αν η Ελλάδα παίξει όπως ξέρει, όμως, θα πάρει τους τρεις βαθμούς».

Για τη μάχη της μεσαίας γραμμής: «Είμαστε έτοιμοι για να κερδίσουμε τη μάχη σε όλες τις γραμμές και πρώτα από όλα είμαστε σίγουρα ανώτεροι αμυντικά. Είμαστε ψυχολογικά προετοιμασμένοι και είμαι αισιόδοξος ότι η ομάδα μας θα κερδίσει αύριο, αλλά αυτό πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Το παιχνίδι πάντως είναι πολύ σημαντικό και γι΄ αυτούς, αφού μετά τη νίκη στα νησιά Φαρόε οι Φιλανδοί έχουν την πιθανότητα να πάνε καλά στον όμιλο, οπότε το να λένε ότι δεν έχουν άγχος δεν είναι αλήθεια».

Ξεκαθάρισε πως «η ισοπαλία σαν αποτέλεσμα δεν με αφήνει ικανοποιημένο, αλλά ισοπαλία με ισοπαλία διαφέρει, όπως για παράδειγμα αν ισοφαρίσουμε στο 90΄ ή αναγκαστούμε να κλειστούμε επειδή παίζουμε με 10 παίκτες. Εδώ ήρθαμε για τη νίκη, αυτός είναι ο στόχος μας και αν δεν επιτευχθεί δεν νομίζω ότι θα είναι όλοι ικανοποιημένοι».
 

  

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις