Ολυμπιακός: Δύσκολες ώρες για Μπαρτζώκα

Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014 15:54
UPD:15:57
ICON PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ

Η ουσία είναι ότι η θέση του 49χρονου προπονητή στον ερυθρόλευκο πάγκο είναι αρκετά επισφαλής και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά...

A- A A+

Ίσως την πιο δύσκολη περίοδο της θητείας του στον Ολυμπιακό βιώνει από χθες το βράδυ ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας.

Η... απρόσμενη ήττα από τον Παναθηναϊκό στα προημιτελικά του Κυπέλλου και κυρίως με τον τρόπο που προήλθε, αλλά και οι αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του από τον κόσμο, μετά την επιστροφή της ομάδας στο ΣΕΦ, καθιστούν την θέση του Έλληνα προπονητή στον πάγκο των Πειραιωτών εξαιρετικά επισφαλή.

Το χθεσινοβραδινό 77-76 από τον «αιώνιο» αντίπαλο μπορεί να πει κανείς ότι ήταν η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», καθώς σε συνδυασμό με τις απανωτές ήττες από τους «πράσινους» δεν...αντέχονται άλλο από τη συντριπτική πλειοψηφία των φίλων του Ολυμπιακού.

Παρά την απώλεια του  νταμπλ στην Ελλάδα και τη μη είσοδο της ομάδας στο φάιναλ φορ, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι ανανέωσαν το καλοκαίρι την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Γιώργου Μπαρτζώκα, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Αυτή την φορά, όμως, δεν είναι καθόλου βέβαιο πως οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ θα συνεχίσουν να τον στηρίζουν, κάτι που έχουν κάνει τουλάχιστον τρεις-τέσσερις φορές στο διάστημα της συνεργασίας τους.

Οι αδελφοί Αγγελλόπουλοι έχουν αποδείξει ότι δεν παίρνουν αποφάσεις εν θερμώ. Ακόμη και να σκέφτονται τη λύση της συνεργασίας τους με τον Έλληνα τεχνικό, πρώτα θα μιλήσουν μαζί του και μετά θα ανακοινώσουν τις αποφάσεις τους. Κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι τώρα, δεδομένης και της έναρξης της Α1 το απόγευμα της Κυριακής, αλλά και την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας την ερχόμενη εβδομάδα με τη Βαλένθια επί ισπανικού εδάφους.

Η χθεσινή ήττα από τον Παναθηναϊκό, πάντως, έχει φέρει κλυδωνισμούς στις τάξεις των «ερυθρόλευκων». Για την ώρα και παρά την έντονη φημολογία, ο Μπαρτζώκας δεν έχει μιλήσει με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, ενώ και πάλι προς το παρόν δεν τίθεται θέμα παραίτησής του. Τα επόμενα 24ωρα είναι καθοριστικά και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις από την πλευρά των ιδιοκτητών της ΚΑΕ. 

Η ουσία είναι ότι η θέση του 49χρονου προπονητή στον ερυθρόλευκο πάγκο είναι αρκετά επισφαλής και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά...

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις