Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 12 Μαΐου 2004 07:00
A- A A+

Γενικα αίθριο καιρός και μόνο το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια τοπικές νεφώσεις, προβλέπει για σήμερα Τετάρτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί από τα δυτικά. Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.

Αναλυτική προγνωση,

* Μακεδονία, Θράκη : Γενικα αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά. Ανεμοι αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, μετά το μεσημέρι νοτιοανατολικοί. Θερμοκρασία από 7 έως 26 βαθμούς.

* Δυτική Ελλάδα : Αρχικά αίθριος καιρός. Βαθμιαία μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Ανεμοι νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και το απόγευμα τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία από 8 έως 26 βαθμούς.

* Θεσσαλία, Ανατολ. Στερεά, Εύβοια, Ανατολ. Πελοπόννησος : Αίθριος καιρός. Ανεμοι μεταβλητοί ασθενείς και μετά το μεσημέρι νοτιοανατολικοί μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία από 9 έως 28 βαθμούς.

* Κυκλάδες, Κρήτη : Αίθριος καιρός. Ανεμοι ασθενείς και μετά το μεσημέρι νοτιοανατολικοί μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία από 13 έως 26 βαθμούς.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα : Αίθριος καιρός. Ανεμοι βορειοδυτικοί μέτριοι με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία από 11 έως 26 βαθμούς.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη γενικα αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. μετά το μεσημέρι νοτιοανατολικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς.

Για αύριο Πέμπτη προβλέπονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες στα δυτικά και βόρεια θα είναι πιο πυκνές και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες στο Βόρειο Ιόνιο, τη Δυτική Στερεά, την Ηπειρο, τη Μακεδονία και αργότερα πιθανόν στη Θεσσαλία.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στα νοτιοανατολικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα κυρίως στα νότια.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή