Στην Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο Ν. Νικολόπουλος

Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2014 14:17
UPD:15:31
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
A- A A+

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων προσχώρησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.

Ήδη, έχει αποσταλεί σχετική επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη. 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ΑΝΕΛ σημειώνουν πως «με την έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου, όπως είχε ανακοινωθεί από τον Ιούνιο, επισημοποιείται πλέον η συνεργασία των με το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα, εντός και εκτός Κοινοβουλίου».

Όπως αναφέρεται, το μεσημέρι συναντήθηκαν ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος και συμφώνησαν τις λεπτομέρειες της συνεργασίας.

Ο Πάνος Καμμένος ζήτησε από τον Νίκο Νικολόπουλο «στο πλαίσιο του μεγάλου πατριωτικού, δημοκρατικού συνασπισμού και στο πλαίσιο της εκλογικής συνεργασίας των δύο κομμάτων να ξεκινήσει τον προεκλογικό αγώνα στην Αχαΐα, όπου οι πολίτες, αδιαλείπτως, από το 1989, επιλέγουν τον Νίκο Νικολόπουλο ως εκπρόσωπό τους στη Βουλή των Ελλήνων».

ΝΕΡΙΤ

Σε δηλώσεις του τόνισε ότι στόχος του είναι να ενώσει τις διάσπαρτες αντιμνημονιακές δυνάμεις σε κοινές λίστες, «για να αντιμετωπίσουμε το μέτωπο των δανειστών». Όπως είπε, θα αναλάβει σχετική πρωτοβουλία για να γίνει αυτό και παρέπεμψε στο συνέδριο του κόμματος.

«Αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν», είπε ο κ. Καμμένος και εκτίμησε ότι την επομένη των εκλογών το κόμμα του θα είναι ρυθμιστής εξελίξεων και «θα εξασφαλίσει τα εθνικά θέματα και τα θέματα της Ορθοδοξίας».

Ο Πάνος Καμμένος επιτέθηκε στον Πρωθυπουργό, λέγοντας ότι «επέλεξε ως εκπρόσωπό του στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης, τον πρώην αρχηγό της ΕΠΕΝ», ενώ σημείωσε ότι θα αναλάβει πρωτοβουλία για να προωθήσει την πρόταση νόμου του κόμματός του για τα «κόκκινα δάνεια».

Είπε επίσης ότι βρίσκεται σε κοινή γραμμή πλεύσης με τον κ. Πολύδωρα και τον κ. Κουβέλη και ότι θα συναντηθεί και με τον Αλέξη Τσίπρα για το ίδιο θέμα.

«Σήμερα γίνεται η αρχή για την ενότητα των διάσπαρτων αντιμνημονιακών δυνάμεων» δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Νικολόπουλος, και τόνισε πως θα κατέβει στις εκλογές ως συνεργαζόμενος με τους ΑΝΕΛ, στηρίζοντας με στελέχη του τα ψηφοδέλτια του κόμματος σε όλη την Ελλάδα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή