Formula 1: Σεβασμό στην ενημέρωση για Μπιανκί ζητεί η Marussia

Δευτέρα, 06 Οκτωβρίου 2014 13:55
UPD:13:59
REUTERS/YUYA SHINO

Όπως αναφέρει η ομάδα, η ενημέρωση για την κατάσταση του πιλότου της θα γίνεται σε συνεργασία με το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται ο Μπιανκί, πάντοτε σύμφωνα με τις επιθυμίες της οικογένειάς του.

A- A A+

Υπομονή όσον αφορά στην ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Ζιλ Μπιανκί ζητεί η ομάδα του Γάλλου πιλότου, Marussia, ύστερα από το ατύχημα που είχε χθες ο 25χρονος Γάλλος στην πίστα της Σουζούκα, ενώ στην ανακοίνωση που εξέδωσε ευχαριστεί για τη μεγάλη υποστήριξη προς τον οδηγό της.

Ο Μπιανκί τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση, μετά τη σύγκρουση του μονοθέσιού του με το γερανό που μετέφερε τη Ζάουμπερ του Άντριαν Σούτιλ εκτός πίστας. Όπως αναφέρει η ομάδα, η ενημέρωση για την κατάσταση του πιλότου της θα γίνεται σε συνεργασία με το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται ο Μπιανκί, πάντοτε σύμφωνα με τις επιθυμίες της οικογένειάς του.

«Μετά το ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο Ζιλ Μπιανκί η ομάδα της Marussia θα ήθελε να αναγνωρίσει την τεράστια έκφραση στήριξης και αγάπης για τον Ζιλ και την ομάδα σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή. Για την ανακοίνωση των πληροφοριών σχετικά με την ιατρική κατάσταση του Ζιλ, θα σεβαστούμε και θα καθοδηγούμαστε από τις επιθυμίες της οικογένειάς του. Μαζί με τη φροντίδα του Ζιλ, αυτοί θα παραμείνουν η ύψιστη προτεραιότητά μας» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Ζητούμε λοιπόν υπομονή και κατανόηση όσον αφορά στις περαιτέρω ιατρικές ενημερώσεις, οι οποίες θα ανακοινώνονται σε συνδυασμό με το Γενικό Ιατρικό Κέντρο Μίε στο Γιοκαΐτσι, όπου νοσηλεύεται ο Ζιλ, όταν αισθάνονται ότι είναι κατάλληλο. Εκπρόσωποι της Marussia και της Φεράρι θα παραμείνουν στο νοσοκομείο για να στηρίξουν τον Μπιανκί και την οικογένειά του» καταλήγει η ανακοίνωση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις